Меню
Количка

Ambience Yellow

Съваршенство и лукс с модерна визия. Това е серия Ambience Yellow на By Bone, една от най продаваните серии цветен порцелан предимно по летни обекти. Причината за това са нестандартните цветове на сервиза с нотки на морски пясък. Пръските по чиниите от различни цветови гами ви пренасят вас и вашите клиенти ден на брега на морето и със съчетание с качествена храна, презентирана добре в чинията, предлага наистина едно вълшебно приключение.

Порцеланова кръгла чиния с борд, красиви и нестандартни цветове наподобяващи морски пясък. Размерът на чинията е подходящ за сервиране на основни ястия. Красива и стилна,същевременно и лека за употреба от персонала на ресторанта. Характеризира се със здрави и закалени ръбове изработена от висококаче..
14.20 лв.
Порцеланова кръгла чиния с борд, красиви и нестандартни цветове наподобяващи морски пясък. Размерът на чинията е подходящ за сервиране на десерт. Красива и стилна, същевременно и лека за употреба от персонала на ресторанта. Характеризира се със здрави и закалени ръбове изработена от висококачествен ..
9.50 лв.
Порцеланова кръгла чиния с борд за пица, красиви и нестандартни цветове наподобяващи морски пясък. Размерът на чинията е подходящ за сервиране на пица. Красива и стилна,същевременно и лека за употреба от персонала на ресторанта. Характеризира се със здрави и закалени ръбове изработена от висококачес..
28.86 лв.
Порцеланова кръгла купа, красиви и нестандартни цветове наподобяващи морски пясък. Размерът на чинията е подходящ за сервиране на супа. Красива и стилна, същевременно и лека за употреба от персонала на ресторанта. Характеризира се със здрави и закалени ръбове изработена от висококачествен порцелан. ..
15.10 лв.
Порцеланова кръгла  чиния, красиви и нестандартни цветове наподобяващи морски пясък. Размерът на чинията е подходящ за сервиране на предястия. Красива и стилна, същевременно и лека за употреба от персонала на ресторанта. Характеризира се със здрави и закалени ръбове изработена от висококачестве..
12.40 лв.
Порцеланово плато с борд с нестандартни форми, красиви  цветове наподобяващи морски пясък. Размерът на платото е подходящ за сервиране на основни ястия. Красива и стилна, същевременно и лека за употреба от персонала на ресторанта. Характеризира се със здрави и закалени ръбове изработена от висо..
25.00 лв.
Порцеланова кръгла чиния с борд, красиви и нестандартни цветове наподобяващи морски пясък. Размерът на чинията е подходящ за сервиране на предястия. Красива и стилна, същевременно и лека за употреба от персонала на ресторанта. Характеризира се със здрави и закалени ръбове изработена от висококачеств..
10.99 лв.
Порцеланова кръгла чиния с борд, красиви и нестандартни цветове наподобяващи морски пясък. Размерът на чинията е подходящ за сервиране на основни ястия. Красива и стилна, същевременно и лека за употреба от персонала на ресторанта. Характеризира се със здрави и закалени ръбове изработена от висококач..
17.99 лв.
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)