Меню
Количка

Harmony Gleam

Серия Harmony Gleam на By Bone e най-продаваната серия от гледна точка на изчистен качествен порцелан. Красив млечен цвят с кафява орнаментика по ръба на чинията, серия Harmony Gleam създава усещане за класа и лукс, а лекотата на порцелана и качеството на изработката на сервиза може да удоволетвори и най-претенциозния вкус.


Във видеото може да видите и разберете повече за асортимента на марката


Порцеланова плитка  чиния, изчистен дизайн с фин млечен цвят и кафяво-бежова орнаментика по ръба . Размерът на чинията е подходящ за сервиране на основни ястия . Красива и стилна, същевременно и лека за употреба от персонала на ресторанта. Характеризира се със здрави и закалени ръбове изработен..
11.00 лв.
Порцеланова плитка чиния с борд, фин млечен цвят и кафяво бежова орнаментика по ръба. Размерът на чинията е подходящ за сервиране на пица с размер 30 см. Красива и стилна, същевременно и лека за употреба от персонала на ресторанта. Характеризира се със здрави и закалени ръбове, изработена от високок..
24.99 лв.
Порцеланова плитка  чиния, изчистен дизайн с фин млечен цвят и кафяво-бежова орнаментика по ръба . Размерът на чинията е подходящ за сервиране на основни ястия. Красива и стилна, същевременно и лека за употреба от персонала на ресторанта. Характеризира се със здрави и закалени ръбове изработена..
10.37 лв.
Порцеланова плитка  чиния, изчистен дизайн с фин млечен цвят и кафяво-бежова орнаментика по ръба . Размерът на чинията е подходящ за сервиране на десерти . Красива и стилна, същевременно и лека за употреба от персонала на ресторанта.Характеризира се със здрави и закалени ръбове изработена от ви..
8.27 лв.
Порцеланова дълбока чиния с фин млечен цвят и цветна орнаментика по ръба. Чинията е подходяща за сервиране на предястия, стилна и красива със здрави закалени ръбове, които гарантират нейното качество и здравина. Сервиза е подходящ за всякакъв тип ресторанти и чудесен вариант с качествено и стилно ме..
7.80 лв.
Порцеланова Дълбока чиния с фин млечен цвят и цветна орнаментика по ръба. Чинията е подходяща за сервиране на салати, стилна и красива със здрави и закалени ръбове, които гарантират нейното качество и здравина. Виж цялата серия By bone Gleam от тук.Материал:  порцеланРазмер: 23 смТегл..
13.20 лв.
 Порцеланова кръгла чиния с борд с фин млечен цвят и цветна орнаментика по ръба Подходяща за сервиране на паста, салати, и десерти.Характеризира се със здрави и закалени ръбове изработена от висококачествен порцелан.Чудесен артикул за всеки един ресторант. Виж цялата серия By Bone Gleam&nb..
17.42 лв.
Порцеланова,дълбока чиния за ордьовър, изчистен дизайн с фин млечен цвят и кафяво-бежова орнаментика по ръба. Размерът на чинията е подходящ за сервиране на предястия. Красива и стилна, същевременно и лека за употреба от персонала на ресторанта. Характеризира се със здрави и закалени ръбове изработе..
13.99 лв.
Порцеланова кръгла купа,  с фин млечен цвят и кафяво-бежова орнаментика по ръба. Размерът на купата е подходящ за сервиране на супа с вместимост 300-350мл. Красива и стилна,същевременно и лека за употреба от персонала на ресторанта. Характеризира се със здрави и закалени ръбове изработена от ви..
11.99 лв.
Порцеланова кръгла купа, изчистен дизайн млечен цвят и кафяво-бежова орнаментика по ръба . Размерът на купата е подходящ за сервиране на десерти и крем брюле .Красива и стилна, същевременно и лека за употреба от персонала на ресторанта.Характеризира се със здрави и закалени ръбове изработена от висо..
6.66 лв.
Порцеланова кръгла купичка,сосиера,изчистен дизайн млечен цвят и кафяво-бежова орнаментика по ръба на чинията.Размерът на купата е подходящ за сервиране на сосове към основни ястия .Красива и стилна,същевременно и лека за употреба от персонала на ресторанта.Характеризира се със здрави и закълени ръб..
4.60 лв.
Порцеланова сосиера, изчистен дизайн млечен цвят и кафяво-бежова орнаментика по ръба на чинията.Размерът на купата е подходящ за сервиране на сос към основно ястие или пица .Красива и стилна,същевременно и лека за употреба от персонала на ресторанта.Характеризира се със здрави и закълени ръбове изра..
13.90 лв.
Показва 1 до 12 от 19 (2 страници)