Меню
Количка

Kolezyum

Серия Kolezyum на турския производител By Bone е една от най продаваните им серии в цяла Европа за обекти и хотели от най-висок клас. Серията се характеризира с нестандартни цветове, които придават на сервиза усещане за лукс. Артикулите на By Bone се хараксеризират с много добро качество на чиниите, поради факта че са изработени от висококачествен порцелан, а ръбовете на чиниите са 3-пъти по здрави от ръбовете на обикновен порцелан, което гарантира качеството на всеки един артикул.

От видеото може да разберете повече за артикулите от серията Kolezyum


Порцеланова плитка  чиния с цветна орнаментика наподобяваща цветовете на ствол на дърво, цветовете на мида. Чинията е подходяща за сервиране на предястие, стилна и красива чиния със здрави закалени ръбове, които гарантират нейното качество и здравина. Сервиза е подходящ за всякакъв тип ресторан..
10.80 лв.
Плитка  порцеланова чиния с цветна орнаментика наподобяваща цветовете на ствол на дърво, цветовете на мида. Чинията е подходяща за сервиране на основно ястие, стилна и красива чиния със здрави закалени ръбове, които гарантират нейното качество и здравина. Сервиза е подходящ за всякакъв тип рест..
22.75 лв.
Порцеланово плато, дълбоко с цветна орнаментика на чинията наподобяваща цветовете на ствол на дърво,цветовете на мида. Чинията е подходяща за сервиране на различни видове предястия и десерти, стилно и красиво плато със здрави закалени ръбове, които гарантират нейното качество и здравина. Сервиза е п..
14.99 лв.
Порцеланово плато, дълбоко с цветна орнаментика, наподобяваща цветовете на ствол на дърво,цветовете на мида. Чинията е подходяща за сервиране на различни основни ястия, стилно и красиво плато със здрави закалени ръбове, които гарантират нейното качество и здравина. Сервиза е подходящ за всякакъв тип..
18.99 лв.
Порцеланово плато, дълбоко с цветна орнаментика, наподобяваща цветовете на ствол на дърво,цветовете на мида. Чинията е подходяща за сервиране на различни видове основни ястия, стилно и красиво плато със здрави закалени ръбове, които гарантират нейното качество и здравина. Сервиза е подходящ за всяка..
33.66 лв.
Порцеланово плато,правоъгълно с цветна орнаментика наподобяваща цветовете на ствол на дърво,цветовете на мида.Платото е подходяща за сервиране на различни видове основни ястия и салати,стилно и красиво плато със здрави закалени ръбове, които гарантират нейното качество и здравина. Сервиза е подходящ..
45.00 лв.
Порцеланова плитка  чиния с цветна орнаментика  наподобяваща цветовете на ствол на дърво, цветовете на мида. Чинията е подходяща за сервиране на основно ястие, стилна и красива чиния със здрави закалени ръбове  които гарантират нейното качество и здравина. Сервиза е подходящ за всякак..
16.77 лв.
Порцеланова кръгла чиния, с борд с цветна орнаментика  наподобяваща цветовете на ствол на дърво,цветовете на мида.Чинията е подходяща за сервиране на салата, стилна и красива чиния със здрави закалени ръбове, които гарантират нейното качество и здравина. Сервиза е подходящ за всякакъв тип ресто..
22.75 лв.
Порцеланова плитка  чиния с цветна орнаментика наподобяваща цветовете на ствол на дърво, цветовете на мида. Чинията е подходяща за сервиране на основно ястие, стилна и красива чиния със здрави закалени ръбове, които гарантират нейното качество и здравина. Сервиза е подходящ за всякакъв тип рест..
13.96 лв.
Порцеланова плитка чиния с цветна орнаментика наподобяваща цветовете на ствол на дърво,цветовете на мида. Чинията е подходяща за сервиране на основно ястие, стилна и красива чиния със здрави закалени ръбове, които гарантират нейното качество и здравина. Сервиза е подходящ за всякакъв тип ресторанти ..
12.16 лв.
Порцеланова кръгла чиния,с борд с цветна орнаментика наподобяваща цветовете на ствол на дърво,цветовете на мида.Чинията е подходяща за сервиране на основно ястие и Паста, стилна и красива чиния със здрави закалени ръбове, които гарантират нейното качество и здравина. Сервиза е подходящ за всякакъв т..
20.00 лв.
Порцеланова, кръгла чиния с цветна орнаментика  наподобяваща цветовете на ствол на дърво,цветовете на мида.Чинията е подходяща за сервиране на салата и основни ястия, стилна и красива чиния със здрави закалени ръбове, които гарантират нейното качество и здравина. Сервиза е подходящ за всякакъв ..
16.99 лв.
Показва 1 до 12 от 15 (2 страници)