Меню
Количка

Spazio

Серия Spazio на турския производител By Bone е една от най продаваните им серии в цяла Европа за обекти и хотели от най-висок клас. Серията се характеризира с красив светло зелен цвят, а в сърцевината на чинията цветът е снежно бял и придава на сервиза усещане за лукс. Артикулите на By Bone се хараксеризират с много добро качество на чиниите, поради факта че са изработени от висококачествен порцелан, а ръбовете на чиниите са 3-пъти по здрави от ръбовете на обикновен порцелан което гарантира качеството на всеки един артикул.

Порцеланова кръгла чиния със светли зелени пръски по краищата, а сърцевината на чинията е снежно бяла, чудесен вариант за презентация на гурме ястия. Размерът на чинията е подходящ за сервиране на основни ястия. Красива и стилна, същевременно и лека за употреба от персонала на ресторанта. Характериз..
18.17 лв.
Порцеланова кръгла чиния със светли зелени пръски по краищата, а сърцевината на чинията е снежно бяла, чудесен вариант за презентация на гурме ястия. Размерът на чинията е подходящ за сервиране на основни ястия. Красива и стилна,същевременно и лека за употреба от персонала на ресторанта. Характеризи..
13.96 лв.
Порцеланова кръгла чиния със светли зелени пръски по краищата, а сърцевината на чинията е снежно бяла, чудесен вариант за презентация на гурме ястия. Размерът на чинията е подходящ за сервиране на основни ястия. Красива и стилна, същевременно и лека за употреба от персонала на ресторанта. Характериз..
12.19 лв.
Порцеланова кръгла чиния със светли зелени пръски по краищата, а сърцевината на чинията е снежно бяла, чудесен вариант за презентация на гурме ястия. Размерът на чинията е подходящ за сервиране на предястия. Красива и стилна, същевременно и лека за употреба от персонала на ресторанта. Характеризира ..
11.68 лв.
Порцеланова кръгла чиния със светли зелени пръски по краищата, а сърцевината на чинията е снежно бяла, чудесен вариант за презентация на гурме ястия. Размерът на чинията е подходящ за сервиране на десерт. Красива и стилна, същевременно и лека за употреба от персонала на ресторанта. Характеризира се ..
8.30 лв.
Порцеланова, кръгла чиния със светли зелени пръски по краищата , а сърцевината на чинията е снежно бяла, чудесен вариант за презентация на гурме ястия. Размерът на чинията е подходящ за сервиране на предястия и десерти .Красива и стилна, същевременно и лека за употреба от персонала на ресторанта .Ха..
11.99 лв.
Порцеланова, кръгла чиния  със светли зелени пръски по краищата на чинията, а сърцевината на чинията е снежно бяла, чудесен вариант за презентация на гурме ястия. Размерът на дълбоката чиния е подходящ за сервиране на основни ястия морски дарове, миди и салати. Красива и стилна, същевременно и ..
16.99 лв.
Порцеланова кръгла чиния с борд със светли зелени пръски по краищата , а сърцевината на чинията е снежно бяла, чудесен вариант за презентация на гурме ястия. Размерът на чинията е подходящ за сервиране на паста, салата и десерт. Красива и стилна, същевременно и лека за употреба от персонала на ресто..
24.36 лв.
Порцеланова кръгла чиния с борд със светли зелени пръски по краищата, а сърцевината на чинията е снежно бяла, чудесен вариант за презентация на гурме ястия. Размерът на чинията е подходящ за сервиране на основно ястие,салата. Красива и стилна, същевременно и лека за употреба от персонала на ресторан..
22.75 лв.
Порцеланова купа за супа със светли зелени пръски по краищата, а сърцевината на чинията е снежно бяла. Размерът на купата е подходящ за сервиране на супа като грамаж 300 мл. Красива и стилна, същевременно и лека за употреба от персонала на ресторанта. Характеризира се със здрави и закалени ръбове из..
12.99 лв.
Порцеланово дълбоко плато със светли зелени пръски по краищата, а сърцевината на чинията е снежно бяла, чудесен вариант за презентация на гурме ястия. Размерът на платото  е подходящ за сервиране на предястия и основни ястия.Красива и стилна, същевременно и лека за употреба от персонала на рест..
18.98 лв.
Порцеланово дълбоко плато със светли зелени пръски по краищата на чинията, а сърцевината на чинията е снежно бяла, чудесен вариант за презентация на гурме ястия. Размерът на платото е подходящ за сервиране на предястия и основни ястия. Красива и стилна, същевременно и лека за употреба от персонала н..
25.98 лв.
Показва 1 до 12 от 15 (2 страници)