Меню
Количка

Чинии за паста

Чинии за паста

Кръгла порцеланова чиния от серията Bauscher Maitre. Бяла елегантна чиния с широк борд, придава усещане за лукс и стил за висок клас ресторанти и хотели. Чинията е подходяща за сервиране на паста, ризото, салата и супа. Изработена от немски висококачествен порцелан и се характеризира със здрави и за..
32.89 лв.
Кръгла порцеланова чиния от серията Bauscher Complements. Бяла елегантна чиния с леко повдигнат ръб на борда, придава усещане за лукс и стил за висок клас ресторанти и хотели. Чинията е подходяща за сервиране на паста, ризото, салата и супа. Изработена от немски висококачествен порцелан и се характе..
39.94 лв.
Кръгла порцеланова чиния от серията Bauscher Maitre. Бяла елегантна чиния с широк борд и широка основа, придава усещане за лукс и стил за висок клас ресторанти и хотели. Чинията е подходяща за сервиране на паста, ризото, салата и супа. Изработена от немски висококачествен порцелан и се характеризира..
35.46 лв.
Бяла, дълбока, кръгла чиния с широк борд от стилната серия Grangusto. Подходяща за сервиране на паста, ризото, салати, различни видове италиански специалитети и гурме предложения във всяка кухня. Изчистената универсална форма я прави предпочитана от професионалните готвачи. Чинията е изработе..
9.10 лв.
Brand: PORLAND
Черна, кръгла чиния с борд за сервиране. Красива и стилна, с фин матиран черен цвят на порцелана в съчетание с цветовете на храната, създава усещане за лукс. Чинията е подходяща за сервиране на паста и салата. Изделията на Porland се характеризират с изключителна здравина. Чудесен вариант за работа ..
27.99 лв.
Бежова чиния, кръгла за сервиране. С леки черни пръски по порцелана, платото е чудесен артикул за сервиране на стилно и добре оформено  ястие.Платото е чудесен вариант за сервиране на основно ястие. Леко и удобно за работа от персонала на всяко заведение. Всички артикули от серията можете да ви..
16.96 лв.
Порцеланова дълбока чиния, за сервиране на паста и салата с гладка повърхност и леки пръски по повърхността на сервиза. Изработена от високо качествен порцелан, здрава и елегантна купа. Всички артикули от марката RUST BRONZO можете да намерите тук.Материал: порцеланРазмер: 26 смТегло: 500 ..
36.27 лв.
Brand: PORLAND
Кръгла чиния с борд за сервиране. Цветовете на серията наподобяват лунен пейзаж с бели пръски по порцелана, заедно с храната се получава една страхотна презентация. Ръба на сервиза e здраво закален, устойчив на силен удар. Чинията е подходяща за сервиране на основни ястия и салата. Всички артикули о..
33.50 лв.
Brand: PORLAND
Кръгла чиния с борд за сервиране. Оригинални и ярки, така биха изглеждали ястията в червения цвят наподобяващ магма. Високо качествен порцелан, чудесно допълнение към всеки един ресторант. Чинията е подходяща за сервиране на основно ястие е салата. Всички артикули от серията можете да видите тук&nbs..
35.50 лв.
Brand: PORLAND
Бежова, кръгла чиния с борд . Красива и стилна, с леки пръски по порцелана в съчетание с цветовете на храната, създава усещане за лукс. Чинията е подходяща за сервиране на основни ястия. Изделията на Porland се характеризират с изключителна здравина. Чудесен вариант за работа във всеки един ресторан..
27.99 лв.
Порцеланова бяла кръгла дълбока чиния, подходяща за сервиране на паста, ризото и различни видове салати. Може да се използва, както в италиански ресторанти, така и в  други заведения за поднасяне на гурме специалитети, основни ястия и нестандартни предложения от интернационалната кухня. Ка..
16.77 лв.
Порцеланова кръгла чиния, изчистен дизайн млечен цвят и кафяво-бежова орнаментика по ръба . Размерът на купата е подходящ за сервиране на паста и салата .Красива и стилна, същевременно и лека за употреба от персонала на ресторанта.Характеризира се със здрави и закалени ръбове изработена от висококач..
19.99 лв.
Показва 1 до 12 от 12 (1 страници)