Меню
Количка

Чинии за пица

Чинии за пица

Порцеланова чиния, кръгла с борд. Бял сервиз изчистен, характеризира се с изключителна здравина, изработен от високо качествен порцелан. Чудесен вариант за сервиране на пица. Чинията е подходяща  за сервиране в ресторант. Цялата серия можете да видите тук  EO KUTAHYA.Материал: порцела..
12.99 лв.
Плитка, кръгла чиния с оригинален цветен декор от серията Ronda. Поради големината и формата си е подходяща за сервиране на пици, много добър вариант да внесете цвят и италианско настроение във всяко заведение. Чинията е изработена от закалено стъкло - опал, като благодарение на състава си по..
11.30 лв.
Порцеланова плитка чиния с борд, фин млечен цвят и кафяво бежова орнаментика по ръба. Размерът на чинията е подходящ за сервиране на пица с размер 30 см. Красива и стилна, същевременно и лека за употреба от персонала на ресторанта. Характеризира се със здрави и закалени ръбове, изработена от високок..
24.99 лв.
Плитка, кръгла чиния с оригинален цветен декор в зелено, от серията Ronda. Поради големината и формата си е подходяща за сервиране на пици, много добър вариант да внесете цвят и италианско настроение във всяко заведение. Чинията е изработена от закалено стъкло - опал, като благодарение на съста..
11.30 лв.
Бяла, плитка, кръгла чиния с борд от стилната серия Grangusto. Поради големината и формата си е много подходяща за сервиране на пици и на различни специални предложения на главния готвач. Изчистената универсална форма я прави много добър вариант за всяко заведение. Чинията е изработена от зак..
15.55 лв.
Brand: PORLAND
Бежова, кръгла чиния с борд за сервиране . Красива и стилна, с леки пръски по порцелана в съчетание с цветовете на храната, създава усещане за лукс. Чинията  е подходяща за сервиране на пица. Изделията на Porland се характеризират с изключителна здравина. Чудесен вариант за работа във всеки еди..
24.99 лв.
Плитка, кръгла чиния с оригинален цветен декор в червено, от серията Ronda. Поради големината и формата си е подходяща за сервиране на пици, много добър вариант да внесете цвят и италианско настроение във всяко заведение. Чинията е изработена от закалено стъкло - опал, като благодарение на съст..
11.30 лв.
Brand: PORLAND
Кръгла чиния с борд за сервиране. Фин и елегантен дизайн в цвят тюркоаз с леки пръски по порцелана, в съчетание с храната ви пренася на брега на морето. Изработена от високо качествен порцелан със здрави закалени ръбове на сервиза. Чинията е подходяща са сервиране на пица. Чудесно допълнение към вся..
26.99 лв.
Бяла, плитка, кръгла чиния от серията Ronda. Поради големината и формата си е много подходяща за сервиране на пици и на различни специални предложения на главния готвач. Изчистената универсална форма я прави много добър вариант за всяко заведение. Чинията е изработена от закалено стъкло - опал,..
7.00 лв.
Черна, плитка, кръгла чиния с борд от серията Friend's time Luminarc. Поради големината и формата си е много подходяща за сервиране на пици и на различни специални предложения на главния готвач. Изчистената универсална форма я прави много добър вариант за всяко заведение. Чинията е изработена о..
10.37 лв.
Порцеланова кръгла чиния с борд за пица, красиви и нестандартни цветове наподобяващи морски пясък. Размерът на чинията е подходящ за сервиране на пица. Красива и стилна,същевременно и лека за употреба от персонала на ресторанта. Характеризира се със здрави и закалени ръбове изработена от висококачес..
28.86 лв.
Brand: PORLAND
Черна чиния кръгла с борд за сервиране. Красива и стилна, с фин матиран черен цвят на порцелана в съчетание с цветовете на храната, създава усещане за лукс. Чинията е подходяща за сервиране на пица. Изделията на Porland се характеризират с изключителна здравина. Чудесен вариант за работа във всеки е..
35.00 лв.
Показва 1 до 12 от 15 (2 страници)