Меню
Количка

Чинии за салати

Чинии за салати

Порцеланова плитка бяла чиния в класическа кръгла форма с лек борд, с подходящ размер за сервиране на разядки, хапки, различни видове салати и предястия. Качеството и здравината я правят чудесен вариант за допълнителна подложна чиния при сервиране на ястия от големи плата на блок маса в хотел, ке..
9.57 лв.
Порцеланова плитка бяла чиния в класическа кръгла форма с лек борд,  с подходящ размер за сервиране на разядки, хапки, различни видове салати. Качеството и здравината я правят много добър вариант за блок маса в хотел, кетъринг и други събития. Поради специалната немска технология на изработка..
5.99 лв.
Порцеланова плитка бяла чиния в класическа кръгла форма с лек борд,  с подходящ размер за сервиране на разядки, хапки, различни видове салати. Качеството и здравината я правят много добър вариант на подложна чиния за блок маса в хотел, кетъринг и при сервиране от големи плата при различни съ..
8.35 лв.
Кръгла, порцеланова дълбока чиния. Стилна и красива, лека за употреба, изработена от висококачествен немски порцелан с красива орнаментика наподобяваща фини пясъчни нотки. Сервиза е подходящ за сервиране на салата. Всички артикули от серията можете да видите тук Options Bauscher.Материал: порце..
39.60 лв.
Кръгла, порцеланова дълбока чиния. Стилна и красива, лека за употреба, изработена от висококачествен немски порцелан с красива орнаментика наподобяваща лунен пейзаж. Сервиза е подходящ за сервиране на салата. Всички артикули от серията можете да видите тук Options Bauscher.Материал: порцеланРаз..
39.60 лв.
Бяла, плитка, кръгла чиния с борд от стилната серия Grangusto. Подходяща за сервиране на разядки, хапки, различни видове салати, предястия и десерти. Изчистената универсална форма я прави много добър вариант за блок маса в хотел, кетъринг и други събития. Чинията е изработена от закалено стъкл..
8.99 лв.
Brand: PORLAND
Кръгла чиния за сервиране. Тъмно сивите цветове на порцелана, наподобяват цветовете на камък и в съчетание с цветна и вкусна храна, ни отнасят сред природата. Красива и стилна, чиния  е чудесно предложение за сервиране на основно ястие. Изработена от високо качествен порцелан, прекрасно допълне..
19.44 лв.
Бежова, кръгла чиния за сервиране. С леки черни пръски по порцелана, чинията е чудесен артикул за сервиране на стилно и добре оформено  ястие.Чинията е чудесен вариант за сервиране на салата и супа. Лека и удобна за работа от персонала на всяко заведение. Всички артикули от серията можете да ви..
11.02 лв.
Бяла, дълбока, кръгла чиния с широк борд от стилната серия Grangusto. Подходяща за сервиране на паста, ризото, салати, различни видове италиански специалитети и гурме предложения във всяка кухня. Изчистената универсална форма я прави предпочитана от професионалните готвачи. Чинията е изработе..
9.10 лв.
Brand: PORLAND
Дълбока порцеланова купа с кант. Купата е чудесен вариант за поднасяне и сервиране на различни видове предястия, супи и други. Лека и удобна за употреба от персонала със здрави закалени ръбове. Чудесно избор за всяко едно заведение. Всички продукти от PORLAND ETHOS LYKKE можеш на намериш т..
8.99 лв.
Порцеланова купа, дълбока за сервиране на салата с гладка повърхност и леки пръски по повърхността на сервиза. Изработена от високо качествен порцелан, здрава и елегантна купа. Всички артикули от марката RUST BRONZO можете да намерите тук.Материал: порцеланРазмер: 23 смТегло: 500 грамаФорм..
34.30 лв.
Brand: PORLAND
Бежова, кръгла чиния с борд за сервиране . Красива и стилна, с леки пръски по порцелана в съчетание с цветовете на храната, създава усещане за лукс. Чинията  е подходяща за сервиране на десерт. Изделията на Porland се характеризират с изключителна здравина. Чудесен вариант за работа във всеки е..
25.99 лв.
Показва 1 до 12 от 67 (6 страници)