Меню
Количка

GURAL BLACKMATT

GURAL BLACKMATT

Красивата черна серия BLACKMATT, наподобяваща изисканост и лукс, с красива черна орнаментика по повърхността на сервиза. С лек матиран черен цвят, порцелана е подходящ за всеки изискан ресторант, а тъмните цветове на чинията  дават фантазия на  всеки готвач да украси по най стилен начин ястията си.

Порцеланова чиния, черна, за сервиране и презентация на десерти. Серията се характеризира със здрави и закалени ръбове с красива орнаментика по повърхността на сервиза. Подходяща серия за всеки изискан и стилен ресторант. Всички артикули от серията можете да намерите тук GURAL BLACKMATTМатериал..
9.68 лв.
Порцеланова чиния, черна, за сервиране и презентация на десерти и предястия. Серията се характеризира със здрави и закалени ръбове с красива орнаментика по повърхността на сервиза. Подходяща серия за всеки изискан и стилен ресторант. Всички артикули от серията можете да намерите тук GURAL BLACK..
10.43 лв.
Порцеланова чиния, черна, за сервиране и предястия и салата. Серията се характеризира със здрави и закалени ръбове с красива орнаментика по повърхността на сервиза. Подходяща серия за всеки изискан и стилен ресторант. Всички артикули от серията можете да намерите тук GURAL BLACKMATTМатериал: по..
12.45 лв.
Порцеланова чиния, черна, за сервиране и презентация на десерти. Серията се характеризира със здрави и закалени ръбове с красива орнаментика по повърхността на сервиза. Подходяща серия за всеки изискан и стилен ресторант. Всички артикули от серията можете да намерите тук GURAL BLACKMATTМатериал..
14.25 лв.
Порцеланова чиния, черна, за сервиране и презентация на основни ястия. Серията се характеризира със здрави и закалени ръбове с красива орнаментика по повърхността на сервиза. Подходяща серия за всеки изискан и стилен ресторант. Всички артикули от серията можете да намерите тук GURAL BLACKMATTМа..
26.18 лв.
Порцеланова чиния, черна, за сервиране и презентация на десерти, предястия и разядки. Серията се характеризира със здрави и закалени ръбове с красива орнаментика по повърхността на сервиза. Подходяща серия за всеки изискан и стилен ресторант. Всички артикули от серията можете да намерите тук GU..
9.98 лв.
Порцеланово овално плато, дълбоко за сервиране на десерти. Серията се характеризира със здрави и закалени ръбове с красива орнаментика по повърхността на сервиза. Подходяща серия за всеки изискан и стилен ресторант. Всички артикули от серията можете да намерите тук GURAL BLACKMATTМатериал: порц..
16.20 лв.
Порцеланово овално плато, дълбоко за сервиране на предястие. Серията се характеризира със здрави и закалени ръбове с красива орнаментика по повърхността на сервиза. Подходяща серия за всеки изискан и стилен ресторант. Всички артикули от серията можете да намерите тук GURAL BLACKMATTМатериал: по..
19.95 лв.
Порцеланово овално плато, дълбоко за сервиране на основни ястия и салата. Серията се характеризира със здрави и закалени ръбове с красива орнаментика по повърхността на сервиза. Подходяща серия за всеки изискан и стилен ресторант. Всички артикули от серията можете да намерите тук GURAL BLACKMAT..
28.73 лв.
Порцеланово правоъгълно плато, плитко за сервиране на предястие. Серията се характеризира със здрави и закалени ръбове с красива орнаментика по повърхността на сервиза. Подходяща серия за всеки изискан и стилен ресторант. Всички артикули от серията можете да намерите тук GURAL BLACKMATTМатериал..
18.68 лв.
Порцеланова, дълбока купа за сервиране и презентация на разядки и предястия. Серията се характеризира със здрави и закалени ръбове с красива орнаментика по повърхността на сервиза. Подходяща серия за всеки изискан и стилен ресторант. Всички артикули от серията можете да намерите тук GURAL BLACK..
8.93 лв.
Порцеланова, квадратна сосиера за сервиране и презентация на сос. Серията се характеризира със здрави и закалени ръбове с красива орнаментика по повърхността на сервиза. Подходяща серия за всеки изискан и стилен ресторант. Всички артикули от серията можете да намерите тук GURAL BLACKMATTМатериа..
13.43 лв.
Показва 1 до 12 от 12 (1 страници)