Меню
Количка

Купички за супа

Купички за супа

Бежова, кръгла чиния за сервиране. С леки черни пръски по порцелана, чинията е чудесен артикул за сервиране на стилно и добре оформено  ястие.Чинията е чудесен вариант за сервиране на салата и супа. Лека и удобна за работа от персонала на всяко заведение. Всички артикули от серията можете да ви..
11.02 лв.
Brand: PORLAND
Дълбока порцеланова купа с кант. Купата е чудесен вариант за поднасяне и сервиране на различни видове предястия, супи и други. Лека и удобна за употреба от персонала със здрави закалени ръбове. Чудесно избор за всяко едно заведение. Всички продукти от PORLAND ETHOS LYKKE можеш на намериш т..
8.99 лв.
Порцеланова купа, дълбока за сервиране на супа с гладка повърхност и леки пръски по повърхността на сервиза. Изработена от високо качествен порцелан, здрава и елегантна купа. Всички артикули от марката RUST BRONZO можете да намерите тук.Материал: порцеланРазмер: 18 смТегло: 500 грамаФорма:..
25.00 лв.
Купа дълбока за сервиране на супи. Със светло бели и сини цветове по чинията наподобяващи морско дъно серията е чудесен вариант за тематични морски ресторанти. Бялата сърцевина в основата на чинията предразполага сервиране и презентация на Гурме ястия. Всички артикули от серията можете да намерите т..
13.05 лв.
Порцеланова кръгла купа, красиви и нестандартни цветове наподобяващи морски пясък. Размерът на чинията е подходящ за сервиране на супа. Красива и стилна, същевременно и лека за употреба от персонала на ресторанта. Характеризира се със здрави и закалени ръбове изработена от висококачествен порцелан. ..
15.10 лв.
Brand: PORLAND
Черна, кръгла купа за сервиране. Красива и стилна, с фин матиран черен цвят на порцелана в съчетание с цветовете на храната, създава усещане за лукс. Купата е подходяща за сервиране на супа. Изделията на Porland се характеризират с изключителна здравина. Чудесен вариант за работа във всеки един рест..
19.99 лв.
Brand: PORLAND
Кръгла купа за сервиране. Оригинални и ярки, така биха изглеждали ястията в червения цвят наподобяващ магма. Високо качествен порцелан, чудесно допълнение към всеки един ресторант. Купата е подходяща за сервиране на супа. Всички артикули от серията можете да видите тук Porland Red.Материал: пор..
19.93 лв.
Порцеланова купа за супа със светли зелени пръски по краищата, а сърцевината на чинията е снежно бяла. Размерът на купата е подходящ за сервиране на супа като грамаж 300 мл. Красива и стилна, същевременно и лека за употреба от персонала на ресторанта. Характеризира се със здрави и закалени ръбове из..
12.99 лв.
Порцеланова кръгла купа,  с фин млечен цвят и кафяво-бежова орнаментика по ръба. Размерът на купата е подходящ за сервиране на супа с вместимост 300-350мл. Красива и стилна,същевременно и лека за употреба от персонала на ресторанта. Характеризира се със здрави и закалени ръбове изработена от ви..
11.99 лв.
Порцеланова, дълбока купа за сервиране и презентация на разядки и предястия. Серията се характеризира със здрави и закалени ръбове с красива орнаментика по повърхността на сервиза. Подходяща серия за всеки изискан и стилен ресторант. Всички артикули от серията можете да намерите тук GURAL BLACK..
8.93 лв.
Brand: PORLAND
Бежова, кръгла купа за сервиране. Красива и стилна, с леки пръски по порцелана в съчетание с цветовете на храната, създава усещане за лукс. Купата е подходяща за сервиране на супа. Изделията на Porland се характеризират с изключителна здравина. Чудесен вариант за работа във всеки един ресторант. Вси..
18.00 лв.
Brand: PORLAND
Кръгла купа за сервиране. Фин и елегантен дизайн в цвят тюркоаз с леки пръски по порцелана, във съчетание с храната ви пренася на брега на морето. Изработена от високо качествен порцелан със здрави закалени ръбове на сервиза. Купата е подходящо са сервиране на супа. Чудесно допълнение към всяко едно..
19.99 лв.
Показва 1 до 12 от 14 (2 страници)