Меню
Количка

Купички за супа

Купички за супа

Бежова, кръгла чиния за сервиране. С леки черни пръски по порцелана, чинията е чудесен артикул за сервиране на стилно и добре оформено  ястие.Чинията е чудесен вариант за сервиране на салата и супа. Лека и удобна за работа от персонала на всяко заведение. Всички артикули от серията можете да ви..
11.02 лв.
Brand: PORLAND
Дълбока порцеланова купа с кант. Купата е чудесен вариант за поднасяне и сервиране на различни видове предястия, супи и други. Лека и удобна за употреба от персонала със здрави закалени ръбове. Чудесно избор за всяко едно заведение. Всички продукти от PORLAND ETHOS LYKKE можеш на намериш т..
8.99 лв.
Порцеланова купа, дълбока за сервиране на супа с гладка повърхност и леки пръски по повърхността на сервиза. Изработена от високо качествен порцелан, здрава и елегантна купа. Всички артикули от марката RUST BRONZO можете да намерите тук.Материал: порцеланРазмер: 18 смТегло: 500 грамаФорма:..
25.00 лв.
Порцеланова кръгла купа, красиви и нестандартни цветове наподобяващи морски пясък. Размерът на чинията е подходящ за сервиране на супа. Красива и стилна, същевременно и лека за употреба от персонала на ресторанта. Характеризира се със здрави и закалени ръбове изработена от висококачествен порцелан. ..
15.10 лв.
Brand: PORLAND
Черна, кръгла купа за сервиране. Красива и стилна, с фин матиран черен цвят на порцелана в съчетание с цветовете на храната, създава усещане за лукс. Купата е подходяща за сервиране на супа. Изделията на Porland се характеризират с изключителна здравина. Чудесен вариант за работа във всеки един рест..
19.99 лв.
Brand: PORLAND
Кръгла купа за сервиране. Оригинални и ярки, така биха изглеждали ястията в червения цвят наподобяващ магма. Високо качествен порцелан, чудесно допълнение към всеки един ресторант. Купата е подходяща за сервиране на супа. Всички артикули от серията можете да видите тук Porland Red.Материал: пор..
19.93 лв.
Порцеланова купа за супа със светли зелени пръски по краищата, а сърцевината на чинията е снежно бяла. Размерът на купата е подходящ за сервиране на супа като грамаж 300 мл. Красива и стилна, същевременно и лека за употреба от персонала на ресторанта. Характеризира се със здрави и закалени ръбове из..
12.99 лв.
Порцеланова кръгла купа,  с фин млечен цвят и кафяво-бежова орнаментика по ръба. Размерът на купата е подходящ за сервиране на супа с вместимост 300-350мл. Красива и стилна,същевременно и лека за употреба от персонала на ресторанта. Характеризира се със здрави и закалени ръбове изработена от ви..
11.99 лв.
Brand: PORLAND
Бежова, кръгла купа за сервиране. Красива и стилна, с леки пръски по порцелана в съчетание с цветовете на храната, създава усещане за лукс. Купата е подходяща за сервиране на супа. Изделията на Porland се характеризират с изключителна здравина. Чудесен вариант за работа във всеки един ресторант. Вси..
18.00 лв.
Brand: PORLAND
Кръгла купа за сервиране. Фин и елегантен дизайн в цвят тюркоаз с леки пръски по порцелана, във съчетание с храната ви пренася на брега на морето. Изработена от високо качествен порцелан със здрави закалени ръбове на сервиза. Купата е подходящо са сервиране на супа. Чудесно допълнение към всяко едно..
19.99 лв.
Brand: PORLAND
Кръгла купа за сервиране. Тъмно сивите цветове на порцелана, наподобяват цветовете на камък и в съчетание с цветна и вкусна храна, ни отнасят сред природата. Красива и стилна, купата е чудесно предложение за сервиране на супа. Изработена от високо качествен порцелан, прекрасно допълнение във всеки е..
19.99 лв.
Порцеланова кръгла купа с цветна орнаментика, наподобяваща цветовете на ствол на дърво,цветовете на мида.Чинията е подходяща за сервиране на супа,стилна и красива купа със здрави закалени ръбове,които гарантират нейното качество и здравина. Сервиза е подходящ за всякакъв тип ресторанти и чудесен вар..
13.99 лв.
Показва 1 до 12 от 12 (1 страници)