Меню
Количка

Kutahya

Kutahya Porselen произвежда здрави и качествени съдове за сервиране от твърд порцелан. Едно от основните направления в производството на Kutahya е HO-RE-CA. Произведени от твърд порцелан, който е изключително здрав и се използват фини първични материали от най-високо качество. Подходящи за ползване в съдомиални машини и за ежедневна употреба, устойчиви на термични шокове, почти нулева порьозност при нормална употреба.

Порцеланова, бяла чиния, квадратна. Бял изчистен порцелан със здрави закалени ръбове на сервиза. Чудесен вариант за сервиране на десерт, стилна и елегантна, чудесно допълнение за всеки ресторант. Пълната серия можете да видите тук MAYA KUTAHYA.Материал: порцеланРазмер: 21 смТегло: 300 грамаФорм..
9.10 лв.
Порцеланова, бяла чиния, плитка. Бял изчистен порцелан със здрави закалени ръбове на сервиза. Чудесен вариант за сервиране на десерт, стилна и елегантна, чудесно допълнение за всеки ресторант. Пълната серия можете да видите тук MAYA KUTAHYA.Материал: порцеланРазмер: 19 смТегло: 300 грамаФорма: ..
6.50 лв.
Порцеланова, плитка , бяла чиния. Изработена от високо качествен порцелан, характеризира се със здрави закалени ръбове, бял изчистен класически вариант. Чинията е чудесен вариант за сервиране на предястия и за подложна чиния. Подходяща за работа  в ресторант. Пълната серия можете да видите тук&..
9.55 лв.
Порцеланово правоъгълно плато бяло.Универсално плато по размер и визия,подходящо за сервиране на салати,основни ястия,и десерти.Леко и удобно за работа от персонала.Подходящо за работа във всеки един обект.Материал-ПорцеланРазмер-30.5смВ кашон-12бр...
15.24 лв.
Порцеланова, кръгла бяла чиния. Подходяща е за сервиране на десерт с красива орнаментика по ръба на порцелана наподобяваща морски вълни. Сервиза е също чудесно предложение и за блок маса в хотел както и за ресторант. Цялата серия можете да видите тук SEA WAVE KUTAHYAМатериал: порцеланРазмер: 18..
5.99 лв.
Бежова, кръгла чиния с борд за сервиране. С леки черни пръски по порцелана, чинията е чудесен артикул за сервиране на стилно и добре оформено  ястие.Чинията е чудесен вариант за сервиране на основно ястие. Лека и удобна за работа от персонала на всяко заведение. Всички артикули от серията может..
14.33 лв.
Порцеланова чиния плитка бяла. Чудесно предложение за подложна чиния към закуската в ресторанта и чудесно дпълнение за блок маса.Материал - ПорцеланРазмер - 17см6 бр в кашон..
7.47 лв.
Бежова, кръгла чиния с борд за сервиране. С леки черни пръски по порцелана, чинията е чудесен артикул за сервиране на стилно и добре оформено  ястие.Чинията е добър вариант за сервиране на предястия и за подложна чиния. Лека и удобна за работа от персонала на всяко заведение. Всички артикули от..
12.82 лв.
Порцеланова плитка чиния бяла.Добър вариант за сервиране на десерти.Както и за сервиране на блок маса в хотела.Материал - порцеланРазмер - 20см6 бр в кашон..
7.79 лв.
Бежова, кръгла чиния с борд за сервиране. С леки черни пръски по порцелана, чинията е чудесен артикул за сервиране на стилно и добре оформено  ястие. Чинията е чудесен вариант за сервиране на десерт. Лека и удобна за работа от персонала на всяко заведение. Всички артикули от серията можете да в..
9.26 лв.
Порцеланова, бяла чиния, плитка. Бял изчистен порцелан със здрави закалени ръбове на сервиза. Чудесен вариант за сервиране на основни ястия, стилна и елегантна, чудесно допълнение за всеки ресторант. Пълната серия можете да видите тук MAYA KUTAHYA.Материал: порцеланРазмер: 25 смТегло: 500 грама..
10.99 лв.
Порцеланова, бяла чиния, плитка. Бял изчистен порцелан със здрави закалени ръбове на сервиза. Чудесен вариант за сервиране на основни ястия, стилна и елегантна, чудесно допълнение за всеки ресторант. Пълната серия можете да видите тук MAYA KUTAHYA.Материал: порцеланРазмер: 27 смТегло: 500 грама..
12.99 лв.
Показва 1 до 12 от 68 (6 страници)