Меню
Количка

Kutahya

Kutahya Porselen произвежда здрави и качествени съдове за сервиране от твърд порцелан. Едно от основните направления в производството на Kutahya е HO-RE-CA. Произведени от твърд порцелан, който е изключително здрав и се използват фини първични материали от най-високо качество. Подходящи за ползване в съдомиални машини и за ежедневна употреба, устойчиви на термични шокове, почти нулева порьозност при нормална употреба.

Порцеланова чаша за чай и чиния за чай в комплект. Бял изчистен цвят на порцелана, характеризира се с добра здравина, лека и удобна за употреба. Чудесен вариант за употреба на блок маса в хотел. Всички артикули от серията можете да видите тук PERA KUTAHYA Материал: порцеланРазмер: 180 млТе..
9.99 лв.
Порцеланова, кръгла, бяла чиния. Изработена от високо качествен порцелан, характеризира се със здрави закалени ръбове, бял изчистен класически вариант. Чинията е чудесен вариант за сервиране на десерт. Подходяща за употреба на блок маса както и в ресторант.  Всички артикули от серията можете да..
7.47 лв.
Порцеланова, бяла чиния, квадратна. Бял изчистен порцелан със здрави закалени ръбове на сервиза. Чудесен вариант за сервиране на десерт, стилна и елегантна, чудесно допълнение за всеки ресторант. Пълната серия можете да видите тук MAYA KUTAHYA.Материал: порцеланРазмер: 21 смТегло: 300 грамаФорм..
9.10 лв.
Порцеланово правоъгълно плато бяло.Универсално плато по размер и визия,подходящо за сервиране на салати,основни ястия,и десерти.Леко и удобно за работа от персонала.Подходящо за работа във всеки един обект.Материал-ПорцеланРазмер-30.5смВ кашон-12бр...
15.24 лв.
Порцеланова, кръгла бяла чиния. Подходяща е за сервиране на десерт с красива орнаментика по ръба на порцелана наподобяваща морски вълни. Сервиза е също чудесно предложение и за блок маса в хотел както и за ресторант. Цялата серия можете да видите тук SEA WAVE KUTAHYAМатериал: порцеланРазмер: 18..
5.99 лв.
Бежова, кръгла чиния с борд за сервиране. С леки черни пръски по порцелана, чинията е чудесен артикул за сервиране на стилно и добре оформено  ястие.Чинията е чудесен вариант за сервиране на основно ястие. Лека и удобна за работа от персонала на всяко заведение. Всички артикули от серията может..
14.33 лв.
Порцеланова чиния плитка бяла. Чудесно предложение за подложна чиния към закуската в ресторанта и чудесно дпълнение за блок маса.Материал - ПорцеланРазмер - 17см6 бр в кашон..
7.47 лв.
Бежова, кръгла чиния с борд за сервиране. С леки черни пръски по порцелана, чинията е чудесен артикул за сервиране на стилно и добре оформено  ястие.Чинията е добър вариант за сервиране на предястия и за подложна чиния. Лека и удобна за работа от персонала на всяко заведение. Всички артикули от..
12.82 лв.
Порцеланова плитка чиния бяла.Добър вариант за сервиране на десерти.Както и за сервиране на блок маса в хотела.Материал - порцеланРазмер - 20см6 бр в кашон..
7.79 лв.
Бежова, кръгла чиния с борд за сервиране. С леки черни пръски по порцелана, чинията е чудесен артикул за сервиране на стилно и добре оформено  ястие. Чинията е чудесен вариант за сервиране на десерт. Лека и удобна за работа от персонала на всяко заведение. Всички артикули от серията можете да в..
9.26 лв.
Порцеланова чиния плитка бяла. Размера на чинията е подходящ за подложна чиния и за предястия и основни ястия.Материал - ПорцеланРазмер -25см6бр в кашон. ..
12.08 лв.
Бежова, кръгла чиния за сервиране. С леки черни пръски по порцелана, чинията е чудесен артикул за сервиране на стилно и добре оформено  ястие.Чинията е чудесен вариант за сервиране на салата и супа. Лека и удобна за работа от персонала на всяко заведение. Всички артикули от серията можете да ви..
11.02 лв.
Показва 1 до 12 от 70 (6 страници)