Меню
Количка

EO

Кръглата серия на Kutahya, поради своето качество и разнообразие, е най-продаваната серия в Гърция и Турция за 2019г. в сектор Хорека. Подходяща серия за всякакъв вид ресторанти и хотели.
Порцеланова чиния, кръгла с борд. Бял сервиз изчистен, характеризира се с изключителна здравина, изработен от високо качествен порцелан. Чудесен вариант за сервиране на пица. Чинията е подходяща  за сервиране в ресторант. Цялата серия можете да видите тук  EO KUTAHYA.Материал: порцела..
12.99 лв.
Порцеланова чиния, елипсовидна, плитка . Бял сервиз изчистен, характеризира се с изключителна здравина, изработен от високо качествен порцелан. Чудесен вариант за сервиране на основни ястия, месо или риба. Чинията е подходяща за сервиране в ресторант. Цялата серия можете да видите тук  EO ..
12.99 лв.
Порцеланова чиния, плитка без борд. Бял сервиз изчистен, характеризира се с изключителна здравина, изработен от високо качествен порцелан. Чудесен вариант за сервиране на основни ястия. Чинията е подходяща за употреба на блок маса в хотел и за сервиране в ресторант. Цялата серия можете да видите тук..
9.57 лв.
Порцеланова чиния, плитка без борд. Бял сервиз изчистен, характеризира се с изключителна здравина, изработен от високо качествен порцелан. Чудесен вариант за сервиране на предястия и подложна чиния . Чинията е подходяща за употреба на блок маса в хотел и за сервиране в ресторант. Цялата серия можете..
6.47 лв.
Порцеланова чиния,плитка без борд. Бял сервиз изчистен, характеризира се с изключителна здравина, изработен от високо качествен порцелан. Чудесен вариант за сервиране на основно ястие. Чинията е подходяща за употреба на блок маса в хотел и за сервиране в ресторант. Цялата серия можете да видите тук&..
7.72 лв.
Порцеланова чиния , плитка без борд. Бял сервиз изчистен, характеризира се с изключителна здравина, изработен от високо качествен порцелан. Чудесен вариант за сервиране на десерт. Чинията е подходяща за употреба на блок маса в хотел и за сервиране в ресторант. Цялата серия можете да видите тук ..
5.85 лв.
Порцеланова чиния, дълбока. Бял сервиз изчистен, характеризира се с изключителна здравина, изработен от високо качествен порцелан. Чудесен вариант за сервиране на супа и предястия. Чинията е подходяща за употреба на блок маса в хотел и за сервиране в ресторант. Цялата серия можете да видите тук ..
5.50 лв.
Порцеланова чиния дълбока. Бял сервиз изчистен, характеризира се с изключителна здравина, изработен от високо качествен порцелан. Чудесен вариант за сервиране на салата. Чинията е подходяща  за сервиране в ресторант. Цялата серия можете да видите тук  EO KUTAHYA.Материал: порцеланРазм..
9.00 лв.
Порцеланова,дълбока чиния. Бял сервиз изчистен, характеризира се с изключителна здравина, изработен от високо качествен порцелан. Чудесен вариант за сервиране на паста и основни ястия. Чинията е подходяща  за сервиране в ресторант. Цялата серия можете да видите тук  EO KUTAHYA.Материа..
15.99 лв.
Порцеланова чиния, кръгла с борд . Бял сервиз с орнаментика по ръба, характеризира се с изключителна здравина, изработен от високо качествен порцелан. Чудесен вариант за сервиране на основни ястия и салата. Чинията е подходяща за сервиране в ресторант. Цялата серия можете да видите тук  EO..
17.55 лв.
Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)