Меню
Количка

Mood

Серия Mood на Kutahya е цветен порцелан изцяло изчистен с леки пръски по чинията. Кръглите форми на сервиза с лек борд, дават възможност на всеки един готвач да развихри своето въображение. Красива и стилна серия вдъхновена от природата.

Бежова, кръгла чиния с борд за сервиране. С леки черни пръски по порцелана, чинията е чудесен артикул за сервиране на стилно и добре оформено  ястие.Чинията е чудесен вариант за сервиране на основно ястие. Лека и удобна за работа от персонала на всяко заведение. Всички артикули от серията может..
14.33 лв.
Бежова, кръгла чиния с борд за сервиране. С леки черни пръски по порцелана, чинията е чудесен артикул за сервиране на стилно и добре оформено  ястие.Чинията е добър вариант за сервиране на предястия и за подложна чиния. Лека и удобна за работа от персонала на всяко заведение. Всички артикули от..
12.82 лв.
Бежова, кръгла чиния с борд за сервиране. С леки черни пръски по порцелана, чинията е чудесен артикул за сервиране на стилно и добре оформено  ястие. Чинията е чудесен вариант за сервиране на десерт. Лека и удобна за работа от персонала на всяко заведение. Всички артикули от серията можете да в..
9.26 лв.
Бежова, кръгла чиния за сервиране. С леки черни пръски по порцелана, чинията е чудесен артикул за сервиране на стилно и добре оформено  ястие.Чинията е чудесен вариант за сервиране на салата и супа. Лека и удобна за работа от персонала на всяко заведение. Всички артикули от серията можете да ви..
11.02 лв.
Бежова, кръгла чиния дълбока за сервиране. С леки черни пръски по порцелана, чинията е чудесен артикул за сервиране на стилно и добре оформено ястие.Чинията е чудесен вариант за сервиране на десерт и предястия. Лека и удобна за работа от персонала на всяко заведение. Всички артикули от серията может..
9.83 лв.
Бежова, квадратна чиния за сервиране. С леки черни пръски по порцелана, чинията е чудесен артикул за сервиране на стилно и добре оформено  ястие.Чинията е чудесен вариант за сервиране на салата. Лека и удобна за работа от персонала на всяко заведение. Всички артикули от серията можете да видите..
15.41 лв.
Бежово, правоъгълно плато за сервиране. С леки черни пръски по порцелана, платото е чудесен артикул за сервиране на стилно и добре оформено  ястие.Платото е чудесен вариант за сервиране на основно ястие. Леко и удобно за работа от персонала на всяко заведение. Всички артикули от серията можете ..
13.90 лв.
Бежово, правоъгълно плато за сервиране. С леки черни пръски по порцелана, платото е чудесен артикул за сервиране на стилно и добре оформено  ястие. Платото е чудесен вариант за сервиране на салата и основно ястие. Леко и удобно за работа от персонала на всяко заведение. Всички артикули от серия..
26.36 лв.
Бежово, правоъгълно плато за сервиране. С леки черни пръски по порцелана, платото е чудесен артикул за сервиране на стилно и добре оформено  ястие.Платото е чудесен вариант за сервиране на основно ястие. Леко и удобно за работа от персонала на всяко заведение. Всички артикули от серията можете ..
39.72 лв.
Бежова,квадратна чиния с борд за сервиране. С леки черни пръски по порцелана, чинията е чудесен артикул за сервиране на стилно и добре оформено  ястие.Чинията е чудесен вариант за сервиране на предястия и основно ястие. Лека и удобна за работа от персонала на всяко заведение. Всички артикули от..
18.54 лв.
Бежова, квадратна чиния с борд за сервиране. С леки черни пръски по порцелана, чинията е чудесен артикул за сервиране на стилно и добре оформено ястие. Чинията е чудесен вариант за сервиране на основно ястие. Лека и удобна за работа от персонала на всяко заведение. Всички артикули от серията можете ..
19.86 лв.
Бежова чиния, кръгла за сервиране. С леки черни пръски по порцелана, платото е чудесен артикул за сервиране на стилно и добре оформено  ястие.Платото е чудесен вариант за сервиране на основно ястие. Леко и удобно за работа от персонала на всяко заведение. Всички артикули от серията можете да ви..
16.96 лв.
Показва 1 до 12 от 38 (4 страници)