Меню
Количка

Pera 

Серия Pera е предпочитан избор от клиенти с големи обекти с база All Inclusive. Признание за качество от различни HORECA клиенти в ресторантьорския и хотелиерския бизнес. На изложението СИХРЕ 2020г проведено в град София е избрана за серия номер 1!


Порцеланова, кръгла, бяла чиния. Изработена от високо качествен порцелан, характеризира се със здрави закалени ръбове, бял изчистен класически вариант. Чинията е чудесен вариант за сервиране на основни ястия. Подходяща за употреба на блок маса както и в ресторант.  Всички артикули от серията мо..
16.77 лв.
Порцеланова, кръгла, бяла чиния. Изработена от високо качествен порцелан, характеризира се със здрави закалени ръбове, бял изчистен класически вариант. Чинията е чудесен вариант за сервиране на основни ястия. Подходяща за употреба на блок маса както и в ресторант.  Всички артикули от серията мо..
8.35 лв.
 Порцеланова, кръгла, бяла чиния. Изработена от високо качествен порцелан, характеризира се със здрави закалени ръбове, бял изчистен класически вариант. Чинията е чудесен вариант за сервиране на основни ястия и предястия. Подходяща за употреба на блок маса както и в ресторант.  Всички арти..
7.43 лв.
Порцеланова, кръгла, бяла чиния. Изработена от високо качествен порцелан, характеризира се със здрави закалени ръбове, бял изчистен класически вариант. Чинията е чудесен вариант за сервиране на десерт. Подходяща за употреба на блок маса както и в ресторант.  Всички артикули от серията можете да..
6.23 лв.
Порцеланова, кръгла, бяла чиния. Изработена от високо качествен порцелан, характеризира се със здрави закалени ръбове, бял изчистен класически вариант. Чинията е чудесен вариант за сервиране на салата и предястия. Подходяща за употреба на блок маса както и в ресторант.  Всички артикули от серия..
6.40 лв.
Порцеланова, дълбока, кръгла купа. Бяла изчистена купа, изработена от висококачествен порцелан, чудесен вариант за сервиране на салата. Купата е подходяща за блок маса за сервиране на различни видове ястия, както и за сервиране в ресторант. Всички артикули от серията можете да видите тук PERA K..
14.27 лв.
Порцеланова, кръгла, дълбока купа. Изработена от високо качествен порцелан, характеризира се със здрави закалени ръбове, бял изчистен порцелан с кант по ръба на чинията. Чинията е чудесен вариант за сервиране на различни видове салата. Подходяща за употреба  в ресторант.  Всички артикули о..
15.99 лв.
Порцеланово овално бяло плато. Класическо плато изработено от качествен порцелан със здрави закалени ръбове. Чудесен вариант за сервиране на предястия. Подходящо за употреба на блок маса в хотел, както и за работа в ресторант. Всички артикули от серията можете да видите тук PERA KUTAHYA Ма..
14.27 лв.
Порцеланово овално бяло плато. Класическо плато изработено от качествен порцелан със здрави закалени ръбове. Чудесен вариант за сервиране на основни ястия и предястия. Подходящо за употреба на блок маса в хотел, както и за работа в ресторант. Всички артикули от серията можете да видите тук PERA..
20.20 лв.
Порцеланово овално бяло плато. Класическо плато изработено от качествен порцелан със здрави закалени ръбове. Чудесен вариант за сервиране на основни ястия и салата. Подходящо за употреба на блок маса в хотел, както и за работа в ресторант. Всички артикули от серията можете да видите тук PERA KU..
28.86 лв.
Порцеланова чаша за кафе и чиния за кафе в комплект. Бял изчистен цвят на порцелана, характеризира се с добра здравина, лека и удобна за употреба. Чудесен вариант за употреба на блок маса в хотел. Всички артикули от серията можете да видите тук PERA KUTAHYA Материал: порцеланРазмер: 100 мл..
6.50 лв.
Порцеланова чаша за чай и чиния за чай в комплект. Бял изчистен цвят на порцелана, характеризира се с добра здравина, лека и удобна за употреба. Чудесен вариант за употреба на блок маса в хотел. Всички артикули от серията можете да видите тук PERA KUTAHYA Материал: порцеланРазмер: 250 млТе..
9.99 лв.
Показва 1 до 12 от 12 (1 страници)