Меню
Количка

Sea Wave

Серия Sea Wave пленява с изключително изящество, здравина и декорация. Впечатляващ е финият елемент от многократно повтарящи се окръжности напомнящи на морски вълни разположени по повърхността на сервиза които ни пренасят мислено на морския бряг. Мекотата на формата придава топлина и естетика на всяка маса.

Порцеланова, кръгла бяла чиния. Подходяща е за сервиране на десерт с красива орнаментика по ръба на порцелана наподобяваща морски вълни. Сервиза е също чудесно предложение и за блок маса в хотел както и за ресторант. Цялата серия можете да видите тук SEA WAVE KUTAHYAМатериал: порцеланРазмер: 18..
5.99 лв.
Порцеланова, кръгла бяла чиния.Чиния е  подходяща за десерт и за подложна чиния, а красивата и орнаментика по ръба на чинията наподобява морски вълни. Сервиза е също чудесно предложение и за блок маса в хотел и ресторант. Цялата серия можете да видите тук SEA WAVE KUTAHYAМатериал: порцелан..
6.47 лв.
Порцеланова, кръгла чиния бяла. С красива орнаментика по ръба на чинията, наподобяваща морски вълни. Подходяща за сервиране на основно ястие. Сервиза е също чудесно предложение и за блок маса в хотел, както и за ресторант. Цялата серия можете да видите тук SEA WAVE KUTAHYAМатериал: порцеланРазм..
7.50 лв.
Порцеланова, кръгла  бяла чиния. Чинията е чудесно предложение за сервиране на основно ястие, а орнаментиката и по ръба на чинията наподобява морски вълни. Сервиза е също чудесно предложение и за блок маса в хотел  и ресторант. Цялата серия можете да видите тук SEA WAVE KUTAHYAМатериа..
8.36 лв.
Порцеланова, кръгла  бяла чиния. Чиния е  подходяща за сервиране на основно ястие с кант по ръба на сервиза, наподобяващ морски вълни. Сервиза е също чудесно предложение и за блок маса в хотел и ресторант. Цялата серия можете да видите тук SEA WAVE KUTAHYAМатериал: порцеланРазмер: 30 ..
11.99 лв.
Порцеланова, кръгла бяла чиния . Дълбока чиния подходяща за сервиране на определени видове салати и предястия както и различни видове супи. Универсална чиния за сервиране в ресторанти както и за употреба в блок маса в хотел.Сервиза е също чудесно предложение и за блок маса в хотел. С красива орнамен..
6.99 лв.
Порцеланова, кръгла бяла чиния. Подходяща е за сервиране на основни ястия и салата с красива орнаментика по ръба на порцелана наподобяваща морски вълни. Сервиза е също чудесно предложение и за блок маса в хотел и ресторанта. Цялата серия можете да видите тук SEA WAVE KUTAHYAМатериал: порце..
16.88 лв.
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)