Меню
Количка

Porland

Създадена през 1992г. Porland Porcelain е иновативна компания производител на съдове за сервиране. Фабриката произвежда изделията си от висококачествена глина и каолин, прилагайки специални техники за фиксиране на декора в резултат, на което изделията могат да се използват дълги години, без да се забелязва износване или нарушаване на декорацията. Сервирането на храната в хигиенични и здрави порцеланови продукти с естетически външен вид е основна мисия на създателите на Porland.


Brand: PORLAND
Кръгла чиния с борд за сервиране. Цветовете на серията наподобяват лунен пейзаж с бели пръски по порцелана, заедно с храната се получава една страхотна презентация. Ръба на сервиза са здраво закалени, устойчиви на силен удар. Чинията е подходяща за сервиране на десерт. Всички артикули от серията мож..
12.99 лв.
Brand: PORLAND
Черна кръгла чиния за сервиране . Красива и стилна, с фин матиран черен цвят на порцелана в съчетание с цветовете на храната, създава усещане за лукс. Чинията е подходяща за сервиране на десерт. Изделията на Porland се характеризират с изключителна здравина. Чудесен вариант за работа във всеки един ..
12.79 лв.
Brand: PORLAND
Кръгла чиния за сервиране. Фин и елегантен дизайн в цвят тюркоаз с леки пръски по порцелана, в съчетание с храната ви пренася на брега на морето. Изработено от високо качествен порцелан със здрави закалени ръбове на сервиза. Платото е подходящо са сервиране на десерт. Чудесно допълнение към всяка ед..
10.77 лв.
Brand: PORLAND
Кръгла чиния за сервиране. Оригинални и ярки, така биха изглеждали ястията в червения цвят наподобяващ магма. Високо качествен порцелан, чудесно допълнение към всеки един ресторант. Чинията е подходяща за сервиране на десерт. Всички артикули от серията можете да видите тук Porland Red.Материал:..
15.44 лв.
Brand: PORLAND
Кръгла чиния за сервиране. Тъмно сивите цветове на порцелана, наподобяват цветовете на камък и в съчетание с цветна и вкусна храна, ни отнасят сред природата. Красива и стилна, чинията е чудесно предложение за сервиране на десерт. Изработена от високо качествен порцелан, прекрасно допълнение във все..
11.70 лв.
Brand: PORLAND
Бежова, кръгла чиния за сервиране . Красива и стилна, с леки пръски по порцелана в съчетание с цветовете на храната, създава усещане за лукс. Чинията  е подходяща за сервиране на десерт. Изделията на Porland се характеризират с изключителна здравина. Чудесен вариант за работа във всеки един рес..
10.80 лв.
Brand: PORLAND
Порцеланова,кръгла кафява чиния с борд. Висококачествен цветен порцелан, лека и удобна чиния за основно ястие. Шарките по чинията създават възможност на всеки един готвач за развинти въображението си. Подходяща за всякакъв вид ресторант. Всички продукти от  PORLAND ETHOS LYKKE можеш н..
19.39 лв.
Brand: PORLAND
Кръгла чиния с борд за сервиране. Цветовете на серията наподобяват лунен пейзаж с бели пръски по порцелана, заедно с храната се получава една страхотна презентация. Ръба на сервиза е здраво закален, устойчив на силен удар. Чинията е подходяща за сервиране на десерт. Всички артикули от серията можете..
16.99 лв.
Brand: PORLAND
Кръгла чиния за сервиране. Тъмно сивите цветове на порцелана, наподобяват цветовете на камък и в съчетание с цветна и вкусна храна, ни отнасят сред природата. Красива и стилна, чиния  е чудесно предложение за сервиране на основно ястие. Изработена от високо качествен порцелан, прекрасно допълне..
19.44 лв.
Brand: PORLAND
Бежова, кръгла чиния за сервиране . Красива и стилна, с леки пръски по порцелана в съчетание с цветовете на храната, създава усещане за лукс. Чинията  е подходяща за сервиране на предястия и подложна чиния. Изделията на Porland се характеризират с изключителна здравина. Чудесен вариант за работ..
17.99 лв.
Brand: PORLAND
Кръгла чиния за сервиране. Оригинални и ярки, така биха изглеждали ястията в червения цвят наподобяващ магма. Високо качествен порцелан, чудесно допълнение към всеки един ресторант. Платото е подходящо за сервиране на предястия и за подложна чиния. Всички артикули от серията можете да видите тук&nbs..
29.78 лв.
Brand: PORLAND
Черна чиния, кръгла за сервиране. Красива и стилна, с фин матиран черен цвят на порцелана в съчетание с цветовете на храната, създава усещане за лукс. Купата е подходяща за сервиране на предястия и подложна чиния. Изделията на Porland се характеризират с изключителна здравина. Чудесен вариант за раб..
19.99 лв.
Показва 1 до 12 от 161 (14 страници)