Меню
Количка

Porland

Създадена през 1992г. Porland Porcelain е иновативна компания производител на съдове за сервиране. Фабриката произвежда изделията си от висококачествена глина и каолин, прилагайки специални техники за фиксиране на декора в резултат, на което изделията могат да се използват дълги години, без да се забелязва износване или нарушаване на декорацията. Сервирането на храната в хигиенични и здрави порцеланови продукти с естетически външен вид е основна мисия на създателите на Porland.


Brand: PORLAND
Кръгла чиния за сервиране. Тъмно сивите цветове на порцелана, наподобяват цветовете на камък и в съчетание с цветна и вкусна храна, ни отнасят сред природата. Красива и стилна, чинията е чудесно предложение за сервиране на десерт. Изработена от високо качествен порцелан, прекрасно допълнение във все..
11.70 лв.
Brand: PORLAND
Кръгла чиния за сервиране. Оригинални и ярки, така биха изглеждали ястията в червения цвят наподобяващ магма. Високо качествен порцелан, чудесно допълнение към всеки един ресторант. Чинията е подходяща за сервиране на десерт. Всички артикули от серията можете да видите тук Porland Red.Материал:..
15.44 лв.
Brand: PORLAND
Кръгла чиния с борд за сервиране. Цветовете на серията наподобяват лунен пейзаж с бели пръски по порцелана, заедно с храната се получава една страхотна презентация. Ръба на сервиза са здраво закалени, устойчиви на силен удар. Чинията е подходяща за сервиране на десерт. Всички артикули от серията мож..
12.99 лв.
Brand: PORLAND
Бежова, кръгла чиния за сервиране . Красива и стилна, с леки пръски по порцелана в съчетание с цветовете на храната, създава усещане за лукс. Чинията  е подходяща за сервиране на десерт. Изделията на Porland се характеризират с изключителна здравина. Чудесен вариант за работа във всеки един рес..
10.80 лв.
Brand: PORLAND
Кръгла чиния за сервиране. Фин и елегантен дизайн в цвят тюркоаз с леки пръски по порцелана, в съчетание с храната ви пренася на брега на морето. Изработено от високо качествен порцелан със здрави закалени ръбове на сервиза. Чинията е подходяща за сервиране на десерт. Чудесно допълнение към всяка ед..
10.77 лв.
Brand: PORLAND
Черна кръгла чиния за сервиране . Красива и стилна, с фин матиран черен цвят на порцелана в съчетание с цветовете на храната, създава усещане за лукс. Чинията е подходяща за сервиране на десерт. Изделията на Porland се характеризират с изключителна здравина. Чудесен вариант за работа във всеки един ..
12.79 лв.
Brand: PORLAND
Кръгла чиния, дълбока за сервиране. Фин и елегантен дизайн в цвят тюркоаз с леки пръски по порцелана, в съчетание с храната ви пренася на брега на морето. Изработена от високо качествен порцелан със здрави закалени ръбове на сервиза. Чинията е подходяща са сервиране на десерт и предястия. Чудесно до..
16.88 лв.
Brand: PORLAND
Кръгла чиния с борд за сервиране. Цветовете на серията наподобяват лунен пейзаж с бели пръски по порцелана, заедно с храната се получава една страхотна презентация. Ръба на сервиза е здраво закален, устойчив на силен удар. Чинията е подходяща за сервиране на десерт. Всички артикули от серията можете..
16.99 лв.
Brand: PORLAND
Кръгла чиния за сервиране. Тъмно сивите цветове на порцелана, наподобяват цветовете на камък и в съчетание с цветна и вкусна храна, ни отнасят сред природата. Красива и стилна, чиния  е чудесно предложение за сервиране на основно ястие. Изработена от високо качествен порцелан, прекрасно допълне..
19.44 лв.
Brand: PORLAND
Кръгла чиния за сервиране. Фин и елегантен дизайн в цвят тюркоаз с леки пръски по порцелана, в съчетание с храната ви пренася на брега на морето. Изработена от високо качествен порцелан със здрави закалени ръбове на сервиза. Чинията е подходяща за сервиране на предястия и подложна чиния. Чудесно доп..
19.99 лв.
Brand: PORLAND
Кръгла чиния за сервиране. Оригинални и ярки, така биха изглеждали ястията в червения цвят наподобяващ магма. Високо качествен порцелан, чудесно допълнение към всеки един ресторант. Подходяща е за сервиране на предястия и за подложна чиния. Всички артикули от серията можете да видите тук Porlan..
29.78 лв.
Brand: PORLAND
Черна чиния, кръгла за сервиране. Красива и стилна, с фин матиран черен цвят на порцелана в съчетание с цветовете на храната, създава усещане за лукс. Купата е подходяща за сервиране на предястия и подложна чиния. Изделията на Porland се характеризират с изключителна здравина. Чудесен вариант за раб..
19.99 лв.
Показва 1 до 12 от 163 (14 страници)