Меню
Количка

Black

Серия Seasons Black представя в допълнение към серията на Porland чинии, купи, чаши и плата в цвят графит. Всички цветове от серията са съвместими, което прави възможността за комбинации между тях неограничена.
Brand: PORLAND
Черна кръгла чиния за сервиране . Красива и стилна, с фин матиран черен цвят на порцелана в съчетание с цветовете на храната, създава усещане за лукс. Чинията е подходяща за сервиране на десерт. Изделията на Porland се характеризират с изключителна здравина. Чудесен вариант за работа във всеки един ..
12.79 лв.
Brand: PORLAND
Черна чиния, кръгла за сервиране. Красива и стилна, с фин матиран черен цвят на порцелана в съчетание с цветовете на храната, създава усещане за лукс. Купата е подходяща за сервиране на предястия и подложна чиния. Изделията на Porland се характеризират с изключителна здравина. Чудесен вариант за раб..
19.99 лв.
Brand: PORLAND
Черна чиния, кръгла  за сервиране. Красива и стилна, с фин матиран черен цвят на порцелана в съчетание с цветовете на храната, създава усещане за лукс. Чинията е подходяща за сервиране на основни ястия. Изделията на Porland се характеризират с изключителна здравина. Чудесен вариант за работа въ..
29.17 лв.
Brand: PORLAND
Черна чиния кръгла за сервиране. Красива и стилна, с фин матиран черен цвят на порцелана в съчетание с цветовете на храната, създава усещане за лукс. Чинията е подходяща за сервиране на основни ястия. Изделията на Porland се характеризират с изключителна здравина. Чудесен вариант за работа във всеки..
31.00 лв.
Brand: PORLAND
Черна чиния кръгла с борд за сервиране. Красива и стилна, с фин матиран черен цвят на порцелана в съчетание с цветовете на храната, създава усещане за лукс. Чинията е подходяща за сервиране на пица. Изделията на Porland се характеризират с изключителна здравина. Чудесен вариант за работа във всеки е..
35.00 лв.
Brand: PORLAND
Черна,кръгла купа за сервиране . Красива и стилна, с фин матиран черен цвят в съчетание с цветовете на храната, създава усещане за лукс. Купата е чудесен вариант за сервиране на салата и основни ястия . Изделията на Porland се характеризират с изключителна здравина. Чудесен вариант за работа във все..
30.00 лв.
Brand: PORLAND
Черна, кръгла чиния с борд за сервиране. Красива и стилна, с фин матиран черен цвят на порцелана в съчетание с цветовете на храната, създава усещане за лукс. Чинията е подходяща за сервиране на паста и салата. Изделията на Porland се характеризират с изключителна здравина. Чудесен вариант за работа ..
27.99 лв.
Brand: PORLAND
Черна чиния кръгла с борд за сервиране. Красива и стилна, с фин матиран черен цвят на порцелана в съчетание с цветовете на храната, създава усещане за лукс. Купата е подходяща за сервиране на основни ястия и салата. Изделията на Porland се характеризират с изключителна здравина. Чудесен вариант за р..
38.38 лв.
Тажинът е традиционен марокански съд за готвене и сервиране. Специфичната конусовидна форма на капака създава конденз и връща изпарената течност обратно в керамичния съд. Храната приготвена в него се отличава с наситен вкус и крехка текстура. Готвенето в тажин трабва да започне при много ниска темпе..
40.00 лв.
Brand: PORLAND
Черна, кръгла, дълбока чиния за сервиране. Красива и стилна, с фин матиран черен цвят на порцелана в съчетание с цветовете на храната, създава усещане за лукс. Чинията е подходяща за сервиране на салата и основно ястие. Изделията на Porland се характеризират с изключителна здравина. Чудесен вариант ..
28.82 лв.
Brand: PORLAND
Черна, квадратна сосиера за сервиране . Красива и стилна, с фин матиран черен цвят на порцелана в съчетание с цветовете на храната, създава усещане за лукс. Сосиерата е подходяща за сервиране на сос. Изделията на Porland се характеризират с изключителна здравина. Чудесен вариант за работа във всеки ..
12.99 лв.
Brand: PORLAND
Черна, кръгла купа за сервиране. Красива и стилна, с фин матиран черен цвят на порцелана в съчетание с цветовете на храната, създава усещане за лукс. Купата е подходяща за сервиране на супа. Изделията на Porland се характеризират с изключителна здравина. Чудесен вариант за работа във всеки един рест..
19.99 лв.
Показва 1 до 12 от 24 (2 страници)