Меню
Количка

Turquoise

Вдъхновение за да създаде серия Seasons Turquoise получава от естествените морски тонове. Ярките краски преливащи от небесно синьо до зелено, придават на линията спонтаност, която напомня морска вода.

Brand: PORLAND
Кръгла чиния за сервиране. Фин и елегантен дизайн в цвят тюркоаз с леки пръски по порцелана, в съчетание с храната ви пренася на брега на морето. Изработено от високо качествен порцелан със здрави закалени ръбове на сервиза. Чинията е подходяща за сервиране на десерт. Чудесно допълнение към всяка ед..
10.77 лв.
Brand: PORLAND
Кръгла чиния, дълбока за сервиране. Фин и елегантен дизайн в цвят тюркоаз с леки пръски по порцелана, в съчетание с храната ви пренася на брега на морето. Изработена от високо качествен порцелан със здрави закалени ръбове на сервиза. Чинията е подходяща са сервиране на десерт и предястия. Чудесно до..
16.88 лв.
Brand: PORLAND
Кръгла чиния за сервиране. Фин и елегантен дизайн в цвят тюркоаз с леки пръски по порцелана, в съчетание с храната ви пренася на брега на морето. Изработена от високо качествен порцелан със здрави закалени ръбове на сервиза. Чинията е подходяща за сервиране на предястия и подложна чиния. Чудесно доп..
19.99 лв.
Brand: PORLAND
Кръгла чиния за сервиране с дръжки. Фин и елегантен дизайн в цвят тюркоаз с леки пръски по порцелана, във съчетание с храната ви пренася на брега на морето. Изработена от високо качествен порцелан със здрави закалени ръбове на сервиза.  Саханчето е подходящо са сервиране на предястия. Чудесно д..
19.26 лв.
Brand: PORLAND
Кръгла чиния за сервиране. Фин и елегантен дизайн в цвят тюркоаз с леки пръски по порцелана, в съчетание с храната ви пренася на брега на морето. Изработена от високо качествен порцелан със здрави закалени ръбове на сервиза. Чинията е подходяща за сервиране на основно ястие. Чудесно допълнение към в..
30.00 лв.
Brand: PORLAND
Кръгла чиния за сервиране. Фин и елегантен дизайн в цвят тюркоаз с леки пръски по порцелана, в съчетание с храната ви пренася на брега на морето. Изработена от високо качествен порцелан със здрави закалени ръбове на сервиза. Чинията е подходяща за сервиране на десерт. Чудесно допълнение към всяко ед..
36.00 лв.
Brand: PORLAND
Кръгла чиния с борд за сервиране. Фин и елегантен дизайн в цвят тюркоаз с леки пръски по порцелана, в съчетание с храната ви пренася на брега на морето. Изработена от високо качествен порцелан със здрави закалени ръбове на сервиза. Чинията е подходяща са сервиране на пица. Чудесно допълнение към вся..
26.99 лв.
Brand: PORLAND
Кръгла чиния с борд за сервиране. Фин и елегантен дизайн в цвят тюркоаз с леки пръски по порцелана, в съчетание с храната ви пренася на брега на морето. Изработена от високо качествен порцелан със здрави закалени ръбове на сервиза. Чинията е подходящо за сервиране на пица. Чудесно допълнение към вся..
32.40 лв.
Brand: PORLAND
Кръгла чиния, дълбока за сервиране. Фин и елегантен дизайн в цвят тюркоаз с леки пръски по порцелана, в съчетание с храната ви пренася на брега на морето. Изработена от високо качествен порцелан със здрави закалени ръбове на сервиза. Чинията е подходяща за сервиране на основни ястия. Чудесно допълне..
25.99 лв.
Brand: PORLAND
Правоъгълна чиния за сервиране. Фин и елегантен дизайн в цвят тюркоаз с леки пръски по порцелана, в съчетание с храната ви пренася на брега на морето. Изработена от високо качествен порцелан със здрави закалени ръбове на сервиза. Чинията е подходяща са сервиране на предястия и ордьовър. Чудесно допъ..
18.17 лв.
Brand: PORLAND
Кръгла чиния дълбока за сервиране. Фин и елегантен дизайн в цвят тюркоаз с леки пръски по порцелана, във съчетание с храната ви пренася на брега на морето. Изработена от високо качествен порцелан със здрави закалени ръбове на сервиза. Чинията е подходящо са сервиране на салата и основни ястия. Чудес..
34.00 лв.
Brand: PORLAND
Кръгла чиния с борд за сервиране. Фин и елегантен дизайн в цвят тюркоаз с леки пръски по порцелана, в съчетание с храната ви пренася на брега на морето. Изработена от високо качествен порцелан със здрави закалени ръбове на сервиза. Чинията е подходяща са сервиране на салата и основни ястия. Чудесно ..
28.00 лв.
Показва 1 до 12 от 30 (3 страници)