Меню
Количка

Twilight Luxury

Porland произвежда изделията си от висококачествена английска глина и каолин, прилагайки специални техники. Създадени за професионална употреба, продуктите се отличават с изключителна здравина, благодарение на подсиления с алуминий материал. Ръбовете са удебелени, което ги прави удароустойчиви, а покритието от реактивна глазура им придава невероятен завършек и усещане за лукс. Черен цвят с леки бели пръски по сервиза могат да бъдат еталон и за най-претенциозния вкус.

Brand: PORLAND
Кръгла чиния с борд за сервиране. Цветовете на серията наподобяват лунен пейзаж с бели пръски по порцелана, заедно с храната се получава една страхотна презентация. Ръба на сервиза са здраво закалени, устойчиви на силен удар. Чинията е подходяща за сервиране на десерт. Всички артикули от серията мож..
12.99 лв.
Brand: PORLAND
Кръгла чиния с борд за сервиране. Цветовете на серията наподобяват лунен пейзаж с бели пръски по порцелана, заедно с храната се получава една страхотна презентация. Ръба на сервиза е здраво закален, устойчив на силен удар. Чинията е подходяща за сервиране на десерт. Всички артикули от серията можете..
16.99 лв.
Brand: PORLAND
Кръгла чиния с борд за сервиране. Цветовете на серията наподобяват лунен пейзаж с бели пръски по порцелана, заедно с храната се получава една страхотна презентация. Ръба на сервиза e здраво закален, устойчив на силен удар. Чинията е подходяща за сервиране на предястия и подложна чиния. Всички артику..
20.00 лв.
Brand: PORLAND
Кръгла чиния с борд за сервиране. Цветовете на серията наподобяват лунен пейзаж с бели пръски по порцелана, заедно с храната се получава една страхотна презентация. Ръба на сервиза са здраво закален, устойчив на силен удар. Чинията е подходяща за сервиране на основно ястие. Всички артикули от серият..
25.90 лв.
Brand: PORLAND
Кръгла чиния с борд за сервиране. Цветовете на серията наподобяват лунен пейзаж с бели пръски по порцелана, заедно с храната се получава една страхотна презентация. Ръба на сервиза e здраво закален, устойчив на силен удар. Чинията е подходяща за сервиране на основно ястие. Всички артикули от серията..
38.22 лв.
Brand: PORLAND
Кръгла чиния за сервиране. Цветовете на серията наподобяват лунен пейзаж с бели пръски по порцелана, заедно с храната се получава една страхотна презентация. Ръба на сервиза e здраво закален, устойчив на силен удар. Чинията е подходяща за сервиране на основно ястие. Всички артикули от серията можете..
25.99 лв.
Brand: PORLAND
Кръгла чиния с борд за сервиране. Цветовете на серията наподобяват лунен пейзаж с бели пръски по порцелана, заедно с храната се получава една страхотна презентация. Ръба на сервиза e здраво закален, устойчив на силен удар. Чинията е подходяща за сервиране на основни ястия и салата. Всички артикули о..
33.50 лв.
Brand: PORLAND
Квадратна чиния, плитка за сервиране. Цветовете на серията наподобяват лунен пейзаж с бели пръски по порцелана, заедно с храната се получава една страхотна презентация. Ръба на сервиза e здраво закален, устойчив на силен удар. Чинията е подходяща за сервиране на основни ястия. Всички артикули от сер..
42.00 лв.
Brand: PORLAND
Квадратна чиния, плитка за сервиране. Цветовете на серията наподобяват лунен пейзаж с бели пръски по порцелана, заедно с храната се получава една страхотна презентация. Ръба на сервиза e здраво закален, устойчив на силен удар. Чинията е подходяща за сервиране на основно ястие. Всички артикули от сер..
45.00 лв.
Brand: PORLAND
Правоъгълно плато за сервиране. Цветовете на серията наподобяват лунен пейзаж с бели пръски по порцелана, заедно с храната се получава една страхотна презентация. Ръба на сервиза е здраво закален, устойчив на силен удар. Платото е подходящо за сервиране на предястия. Всички артикули от серията может..
25.97 лв.
Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)