Меню
Количка

Tognana

Tognana

Марката Tognana е с 75 годишна история в изработката на качествен италиански порцелан. Всички методи за изработка на порцелана, съчетават традиционно майсторство с модерни технологии, създавайки нестандартни форми, цветове и дизайн. 

Черна, чиния за сервиране на основно ястие с кръгла нестандартна, грапава форма по повърхността на сервиза. Изработена от високо качествен порцелан, здрава и елегантна чиния. Всички артикули от марката  Tognana можете да намерите тук.Материал: порцеланРазмер: 29 смТегло: 500 грамаФорм..
50.00 лв.
Порцеланова кръгла плитка чиния за основно ястие с орнаментика по повърхността на сервиза. Изработена от високо качествен порцелан, здрава и елегантна чиния. Всички артикули от марката   Tognana Salento  можете да намерите тук.Материал: порцелан Размер: 29 смТегло: 500 грама..
49.90 лв.
Чиния плитка с борд, кръгла за сервиране на основни ястия с гладка повърхност и леки пръски по повърхността на сервиза. Изработена от високо качествен порцелан, здрава и елегантна чиния. Всички артикули от марката RUST BRONZO можете да намерите тук.Материал: порцеланРазмер: 30 смТегло: 500..
46.00 лв.
Черна, чиния за сервиране на основно ястие с кръгла нестандартна, грапава форма по повърхността на сервиза. Изработена от високо качествен порцелан, здрава и елегантна чиния. Всички артикули от марката  Tognana можете да намерите тук.Материал: порцеланРазмер: 26 смТегло: 500 грамаФорм..
42.90 лв.
Чиния плитка с борд, кръгла за сервиране на основни ястия с гладка повърхност и леки пръски по повърхността на сервиза. Изработена от високо качествен порцелан, здрава и елегантна чиния. Всички артикули от марката RUST BRONZO можете да намерите тук.Материал: порцеланРазмер: 28 смТегло: 500..
42.00 лв.
Порцеланова кръгла плитка чиния за основно ястие с орнаментика по повърхността на сервиза. Изработена от високо качествен порцелан, здрава и елегантна чиния. Всички артикули от марката   Tognana Salento  можете да намерите тук.Материал: порцелан Размер: 33 смТегло: 500 грама..
57.17 лв.
Черна, чиния, подложна за сервиране на предястие и десерт с кръгла нестандартна, грапава форма по повърхността на сервиза. Изработена от високо качествен порцелан, здрава и елегантна чиния. Всички артикули от марката  Tognana можете да намерите тук.Материал: порцеланРазмер: 21 смТегло..
28.47 лв.
Порцеланова квадратна, плитка чиния за основно ястие и предястие с орнаментика по повърхността на сервиза. Изработена от високо качествен порцелан, здрава и елегантна чиния. Всички артикули от марката   Tognana Salento  можете да намерите тук.Материал: порцелан Размер: 25 x ..
37.67 лв.
Чиния плитка с борд, кръгла за сервиране на основни ястия и предястия с гладка повърхност и леки пръски по повърхността на сервиза. Изработена от високо качествен порцелан, здрава и елегантна чиния. Всички артикули от марката RUST BRONZO можете да намерите тук.Материал: порцеланРазмер: 6 с..
35.80 лв.
Порцеланова квадратна, плитка чиния за основно ястие и предястие с орнаментика по повърхността на сервиза. Изработена от високо качествен порцелан, здрава и елегантна чиния. Всички артикули от марката   Tognana Salento  можете да намерите тук.Материал: порцелан Размер: 25 x ..
16.77 лв.
Чиния плитка с борд, кръгла за сервиране на  десерти с гладка повърхност и леки пръски по повърхността на сервиза. Изработена от високо качествен порцелан, здрава и елегантна чиния. Всички артикули от марката RUST BRONZO можете да намерите тук.Материал: порцеланРазмер: 22 смТегло: 500..
23.87 лв.
Чиния дълбока за сервиране на паста и салата с кръгла нестандартна, грапава форма по повърхността на сервиза. Изработена от високо качествен порцелан, здрава и елегантна чиния. Всички артикули от марката  Tognana можете да намерите тук.Материал: порцеланРазмер: 25 смТегло: 500 грамаФо..
42.90 лв.
Показва 1 до 12 от 30 (3 страници)