Меню
Количка

RUST BRONZO Tognana

RUST BRONZO Tognana

Серията RUST BRONZO се характеризира с красиви модели на качествен и здрав порцелан, като цветовете на порцелана наподобяват бароков стил. Елегантен и тежък сервиз, който придава усещане за лукс на всяка една маса.

Чиния плитка с борд, кръгла за сервиране на основни ястия с гладка повърхност и леки пръски по повърхността на сервиза. Изработена от високо качествен порцелан, здрава и елегантна чиния. Всички артикули от марката RUST BRONZO можете да намерите тук.Материал: порцеланРазмер: 30 смТегло: 500..
46.00 лв.
Чиния плитка с борд, кръгла за сервиране на основни ястия с гладка повърхност и леки пръски по повърхността на сервиза. Изработена от високо качествен порцелан, здрава и елегантна чиния. Всички артикули от марката RUST BRONZO можете да намерите тук.Материал: порцеланРазмер: 28 смТегло: 500..
42.00 лв.
Чиния плитка с борд, кръгла за сервиране на основни ястия и предястия с гладка повърхност и леки пръски по повърхността на сервиза. Изработена от високо качествен порцелан, здрава и елегантна чиния. Всички артикули от марката RUST BRONZO можете да намерите тук.Материал: порцеланРазмер: 6 с..
35.80 лв.
Чиния плитка с борд, кръгла за сервиране на  десерти с гладка повърхност и леки пръски по повърхността на сервиза. Изработена от високо качествен порцелан, здрава и елегантна чиния. Всички артикули от марката RUST BRONZO можете да намерите тук.Материал: порцеланРазмер: 22 смТегло: 500..
23.87 лв.
Порцеланова купа, дълбока за сервиране на салата с гладка повърхност и леки пръски по повърхността на сервиза. Изработена от високо качествен порцелан, здрава и елегантна купа. Всички артикули от марката RUST BRONZO можете да намерите тук.Материал: порцеланРазмер: 23 смТегло: 500 грамаФорм..
34.30 лв.
Порцеланова купа, дълбока за сервиране на супа с гладка повърхност и леки пръски по повърхността на сервиза. Изработена от високо качествен порцелан, здрава и елегантна купа. Всички артикули от марката RUST BRONZO можете да намерите тук.Материал: порцеланРазмер: 18 смТегло: 500 грамаФорма:..
25.00 лв.
Порцеланова дълбока чиния, за сервиране на паста и салата с гладка повърхност и леки пръски по повърхността на сервиза. Изработена от високо качествен порцелан, здрава и елегантна купа. Всички артикули от марката RUST BRONZO можете да намерите тук.Материал: порцеланРазмер: 26 смТегло: 500 ..
36.27 лв.
Порцеланова купа, дълбока за сервиране на салата с гладка повърхност и леки пръски по повърхността на сервиза. Изработена от високо качествен порцелан, здрава и елегантна купа. Всички артикули от марката RUST BRONZO можете да намерите тук.Материал: порцеланРазмер:  38 x 13 смТегло: 50..
50.00 лв.
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)