Меню
Количка

Vulcania Black - Tognana

Vulcania Black - Tognana

Черна, нестандартна серия порцелан, наподобяващ вулканичен камък с различни форми на основни чинии, плата и различни видове дълбоки чинии и сосиери. Грапавата форма на сервиза придава усещане за лукс при сервирането на ястията в чинията.

Черна, чиния за сервиране на основно ястие с кръгла нестандартна, грапава форма по повърхността на сервиза. Изработена от високо качествен порцелан, здрава и елегантна чиния. Всички артикули от марката  Tognana можете да намерите тук.Материал: порцеланРазмер: 29 смТегло: 500 грамаФорм..
50.00 лв.
Черна, чиния за сервиране на основно ястие с кръгла нестандартна, грапава форма по повърхността на сервиза. Изработена от високо качествен порцелан, здрава и елегантна чиния. Всички артикули от марката  Tognana можете да намерите тук.Материал: порцеланРазмер: 26 смТегло: 500 грамаФорм..
42.90 лв.
Черна, чиния, подложна за сервиране на предястие и десерт с кръгла нестандартна, грапава форма по повърхността на сервиза. Изработена от високо качествен порцелан, здрава и елегантна чиния. Всички артикули от марката  Tognana можете да намерите тук.Материал: порцеланРазмер: 21 смТегло..
28.47 лв.
Чиния дълбока за сервиране на паста и салата с кръгла нестандартна, грапава форма по повърхността на сервиза. Изработена от високо качествен порцелан, здрава и елегантна чиния. Всички артикули от марката  Tognana можете да намерите тук.Материал: порцеланРазмер: 25 смТегло: 500 грамаФо..
42.90 лв.
Чиния дълбока за сервиране на паста и салата с кръгла нестандартна, грапава форма по повърхността на сервиза. Изработена от високо качествен порцелан, здрава и елегантна чиния. Всички артикули от марката  Tognana можете да намерите тук.Материал: порцеланРазмер: 27 смТегло: 500 грамаФо..
60.00 лв.
Чиния дълбока за сервиране на паста и салата с кръгла нестандартна, грапава форма по повърхността на сервиза. Изработена от високо качествен порцелан, здрава и елегантна чиния. Всички артикули от марката  Tognana можете да намерите тук.Материал: порцеланРазмер: 29 смТегло: 500 грамаФо..
61.99 лв.
Порцеланово черно плато, овално с опция за сервиране със сосиера. Нестандартна, грапава форма по повърхността на сервиза. Изработена от високо качествен порцелан, здрава и елегантна чиния. Всички артикули от марката  Tognana можете да намерите тук.Материал: порцеланРазмер: 37 х 25 смТ..
77.60 лв.
Правоъгълно черно плато, за сервиране на месо и риба с опция за сервиране със сосиера. Нестандартна, грапава форма по повърхността на сервиза. Изработена от високо качествен порцелан, здрава и елегантна чиния. Всички артикули от марката  Tognana можете да намерите тук.Материал: порцел..
44.15 лв.
Тажинът е традиционен марокански съд за готвене и сервиране. Специфичната конусовидна форма на капака създава конденз и връща изпарената течност обратно в керамичния съд. Храната приготвена в него се отличава с наситен вкус и крехка текстура. Готвенето в тажин трабва да започне при много ниска темпе..
40.00 лв.
Порцеланова кръгла чиния с дръжки, черна за сервиране на предястия. Нестандартна, грапава форма по повърхността на сервиза. Изработена от високо качествен порцелан, здрава и елегантна чиния. Всички артикули от марката  Tognana можете да намерите тук.Материал: порцеланРазмер: 18 смТегл..
23.32 лв.
Порцеланова овална чиния с дръжки, черна за сервиране на предястия. Нестандартна, грапава форма по повърхността на сервиза. Изработена от високо качествен порцелан, здрава и елегантна чиния. Всички артикули от марката  Tognana можете да намерите тук.Материал: порцеланРазмер: 21 х 13 с..
20.60 лв.
Порцеланово, универсално черно плато за сервиране на различни предястия, основни ястия и десерти. Нестандартна, грапава форма по повърхността на сервиза. Изработена от високо качествен порцелан, здрава и елегантна чиния. Всички артикули от марката  Tognana можете да намерите тук.Матер..
24.60 лв.
Показва 1 до 12 от 15 (2 страници)