Права и задължения съгласно Закона за защита на потребителите

Съгласно ЗЗП и ЗЕТ, ние от barandkitchen.eu сме длъжни да Ви предоставим следната информация :

Основните характеристики на стоките са изписани подробно в страницата за представяне на всеки продукт.

Цената на стоките е изписана с включено ДДС и е посочена за съответния продукт.


Политика за личните данни

Личните данни, които barandkitchen.eu получава при регистрацията на нов потребител, ще бъдат използвани само за обслужване на потребителите. Събираната информация ще бъде използвана за приемане и изпълнение на поръчки, информиране на потребителите за нови продукти и услуги, чрез електронен бюлетин, връзка с потребителите в случай на възникнали проблеми при изпълнение на поръчки и извършване на доставки.

Ние събираме и използваме лична информация, за да разберем Вашите нужди и интереси и да Ви обслужваме по-добре. В допълнение към информацията, която Вие ни предоставите, ние може така също да събираме информация по време на Вашето посещение на нашия сайт чрез инструменти за автоматично събиране на информация, които включват бисквитки, връзки, страници и други често ползвани инструменти за събиране на информация.

Информацията, която събираме, за да разберем Вашите потребности и интереси, ни помага да направим Вашето посещение последователно и персонализирано. Например, ние може да използваме Вашата информация, за да Ви:

Barandkitchen.eu гарантира, че събраните потребителски данни няма да бъдат предоставяни на трети лица или използвани за цели различни от описаните по-горе.

Потребителят има право да поиска по всяко време изтриване на потребителския си профил и ние гарантираме, че това ще бъде направено при желание от Ваша страна.

Абонираните за електронния ни бюлетин потребители имат право да прекратят по всяко време абонамента си.

Моля, ако имате допълнителни въпроси, свържете с нас.