Меню
Количка

PUJADAS Испания

 Професионална полиетиленова дъска за употреба в професионална кухня. Здрави и издръжливи, не абсорбират влага и течности, не задържат миризми.  Дъските са със сертификат по изисквания на ХАСЕП. Бялата дъска е универсална за всички хранителни продукти. Всички модели на дъските можете да ви..
19.00 лв.
Професионален черпак с дълга дръжка за употреба и работа в професионална кухня. Изработен от високо качествена неръждаема стомана, моноблок, лек и удобен за употреба.Материал: неръждаема стомана 18/10Вместимост 120 млТегло: 500 грамаОпаковка: 1 брПроизводител: PUJADAS ИспанияАко си бизнес клиент и т..
15.48 лв.
 Професионална полиетиленова дъска за употреба в професионална кухня. Здрави и издръжливи, не абсорбират влага и течности, не задържат миризми.  Дъските са със сертификат по изисквания на ХАСЕП. Жълтата дъска е за работа с млечни продукти. Всички модели на дъските можете да видите тук ..
19.00 лв.
Професионален черпак с дълга дръжка за употреба и работа в професионална кухня. Изработен от високо качествена неръждаема стомана, моноблок, лек и удобен за употреба.Материал: неръждаема стомана 18/10Вместимост 250 млТегло: 500 грамаОпаковка: 1 брПроизводител: PUJADAS ИспанияАко си бизнес клиент и т..
19.00 лв.
Професионална полиетиленова дъска за употреба в професионална кухня. Здрави и издръжливи, не абсорбират влага и течности, не задържат миризми.  Дъските са със сертификат по изисквания на ХАСЕП .Зелената дъска е за работа със зеленчуци и плодове . Всички модели на дъските можете да видите тук&nb..
19.00 лв.
Професионален черпак с дълга дръжка за употреба и работа в професионална кухня. Изработен от високо качествена неръждаема стомана, моноблок, лек и удобен за употреба.Материал: неръждаема стомана 18/10Вместимост 50 млТегло: 500 грамаОпаковка: 1 брПроизводител: PUJADAS ИспанияАко си бизнес клиент и тъ..
11.74 лв.
Професионална полиетиленова дъска за употреба в професионална кухня. Здрави и издръжливи, не абсорбират влага и течности, не задържат миризми.  Дъските са със сертификат по изисквания на ХАСЕП . Кафявата дъска е за работа с готвени меса . Всички модели на дъските можете да видите тук Дъски..
19.00 лв.
Професионална полиетиленова дъска за употреба в професионална кухня. Здрави и издръжливи, не абсорбират влага и течности, не задържат миризми.  Дъските са със сертификат по изисквания на ХАСЕП . Синята дъска е за работа с риба и морски дарове . Всички модели на дъските можете да видите тук ..
19.00 лв.
Професионална полиетиленова дъска за употреба в професионална кухня. Здрави и издръжливи, не абсорбират влага и течности, не задържат миризми.  Дъските са със сертификат по изисквания на ХАСЕП .Червената дъска е за работа със сурови меса . Всички модели на дъските можете да видите тук Дъск..
19.00 лв.
Професионална алуминиева тава за сервиране на паеля. Подходяща за употреба в професионална кухня, лека и удобна за работа. Тавата е подходяща само за сервиране, не е подходяща за готвене директно в нея. Размера е подходящ за сервиране на единична порция.Материал: АлуминийРазмер: 20 смТегло: 500 грам..
13.30 лв.
Професионална полиетиленова дъска за употреба в професионална кухня. Здрави и издръжливи, не абсорбират влага и течности, не задържат миризми.  Дъските са със сертификат по изисквания на ХАСЕП .Бялата дъска и универсална и е подходяща за работа с всички хранителни продукти . Всички модели на дъ..
27.36 лв.
Показва 1 до 12 от 48 (4 страници)