Меню
Количка

BRIO Vertex

Brand: BRIO Vertex
Щипка за сервиране на салата за блок маса..
6.61 лв.
Brand: BRIO Vertex
Универсална щипка за сервиране на различни салати и закуски.Чудесен артикул за употреба на блок маса.Материал - МеталРазмер - 23см..
14.88 лв.
Brand: BRIO Vertex
Кръгъл панер за сервиране на хляб и тестени изделия. Панерите са плетени, изработени от полипропиленов материал, безопасни при допир с храна и са подходящи за почистване в миялна машина. Подходящ артикул за сервиране на всяка една маса в дадено заведение както и за излагане на готова продукция в пек..
3.99 лв.
Brand: BRIO Vertex
Квадратно плато, подходящо за презентация на готови храни и излагането им на блок маса. Леко и удобно за употреба за сервиране и за почистване, характеризира се с изключителна здравина. Артикулите за безопасни при допир с храна и не задържат миризми. Могат да бъдат почиствани в съдомиялна машина, ка..
23.98 лв.
Brand: BRIO Vertex
Правоъгълна подложка кафява с кант. Стилна и здрава подложката е чудесен артикул към всяка една маса в заведението. Подходяща за миене в съдомиялна машина. Всички артикули от аксесоари за маса можете да намерите тук Подложка за масаРазмер: 30 х 45 смФорма: правоъгълна Тегло: 50 гОпаковка: ..
4.00 лв.
Brand: BRIO Vertex
Лек пикантен вкус с подвкус на ядки.Микростението съдържа витамини С, A, D фолати и желязо.Богата е на фибри.Чудесен артикул за работа в професионална кухня.Размери на тарелката:-Дължина-17.5см-Ширина-13см-Височина-5см..
13.79 лв.
Brand: BRIO Vertex
Сини ръкавици в кутия в съответствие с изискванията на НААСР. Вътрешна повърхност без пудра, външна релефна на пръстите. Подходящи както за персонала на хотела ,така и за работа в професионална кухня. Още аксесоари за почистване можете да намерите тук ПочистванеМатериал: НитрилРазмер S размерТе..
6.65 лв.
Brand: BRIO Vertex
Кръгъл сач, кафяв, подходящ за сервиране на различни основни ястия. Преди употреба и след измиването му задължително да се намаже с олио ,зехтин или ленено масло. Препоръчва се само за сервиране върху него , но не и за готвене във фурна. Материал: керамикаРазмер: 25 смТегло: 1 кгФорма: кръглаОп..
10.00 лв.
Показва 1 до 12 от 118 (10 страници)