Меню
Количка

Bormioli Rocco, Италия

Чаша за бира на столче, модел ALE. Красива и елегантна за сервиране във всяко едно заведение. Можете да видите и други продукти от същия производител тук Bormioli Rocco, Италия Материал: Стъкло Размер: 18 см - височина Тегло: 0.120 кг Опаковка: 6 бр. в кутия Производител: Bormio..
6.64 лв.
Чаша за вода модел ESTE ACQUA, с изключително оригинална визия, в същото време се характеризира със здравина и лекота. Класическа форма я прави подходяща за сервиране на различни видове безалкохолни напитки в ресторанти, барове, нощни заведения, както и при организирането на събития. Мо..
5.18 лв.
Чаша за червено вино модел Riserva Degustazione.Подходяща за провеждането на специализирани дегустации и презентации на селекция вина. Отличава се с красива и елегантна визия, като същевременно балансира усещанията за всяко едно вино. Формата и размера спомагат за отварянето на ароматите и в..
5.40 лв.
Стъклена чаша YPSILON LONG DRINK. Подходяща за поднасяне на различни видове безалкохолни напитки и коктейли. Оригиналната форма и здравината я правят подходяща за интензивна употреба в заведения и при организирането на различни събития. Още чаши от същия производител можете да видите тук:&..
4.89 лв.
Стъклена чаша JAZZ. Подходяща за поднасяне на различни видове безалкохолни напитки и коктейли. Оригиналната форма и здравината я правят подходяща за интензивна употреба в заведения и при организирането на различни събития. Още чаши от същия производител можете да видите тук: Bormioli R..
6.62 лв.
Чаша за коктейл модел ESTE COOLER, с изключително оригинална визия, в същото време се характеризира със здравина и лекота. Класическа форма я прави подходяща за сервиране на различни видове коктейли в ресторанти, барове, нощни заведения, както и при организирането на събития. Може да се и..
7.06 лв.
Показва 1 до 12 от 80 (7 страници)