Меню
Количка

Borgonovo, Италия

Прибор за основно храненe. Лека и удобна за употреба лъжица, масивна, с орнаментика върху дръжката. Елегантен прибор за употреба в ресторанти и други видове обекти. Всички артикули от серията можете да намерите тук BAGUETTE ИталияМатериал: Неръждаема стоманаРазмер: 20 смТегло: 100 грамаДебелина..
2.97 лв.
Прибор за основно храненe. Лека и удобна за употреба вилица, масивна, с орнаментика върху дръжката. Елегантен прибор за употреба в ресторанти и други видове обекти. Всички артикули от серията можете да намерите тук BAGUETTE ИталияМатериал: Неръждаема стоманаРазмер: 20 смТегло: 100 грамаДебелина..
2.97 лв.
Прибор за основно храненe. Лек и удобен за употреба нож, масивен с орнаментика върху дръжката. Елегантен прибор за употреба в ресторанти и други видове обекти. Всички артикули от серията можете да намерите тук BAGUETTE ИталияМатериал: Неръждаема стоманаРазмер: 23 смТегло: 100 грамаДебелина: 2 м..
3.40 лв.
Стъклена квадратна купа.За сервиране на различни видове десерти.За презентация на Кетърниг събития и за сервиране в ресторант.материал - СтъклоРазмер-10смВместимост-230г6бр в кашон..
20.32 лв.
Прибор за десерт. Лека и удобна за употреба вилица, масивна, с орнаментика върху дръжката. Елегантен прибор за употреба в ресторанти и други видове обекти. Всички артикули от серията можете да намерите тук BAGUETTE ИталияМатериал: Неръждаема стоманаРазмер: 16 смТегло: 100 грамаДебелина: 2 ммОпа..
1.99 лв.
Прибор за десерт. Лека и удобна за употреба лъжица, масивна  с орнаментика върху дръжката. Елегантен прибор за употреба в ресторанти и други видове обекти. Всички артикули от серията можете да намерите тук BAGUETTE ИталияМатериал: Неръждаема стоманаРазмер: 16 смТегло: 100 грамаДебелина: 2 ..
1.99 лв.
Прибор за десерт. Лека и удобна за употреба лъжица, масивна и изчистена серия. Елегантен прибор за употреба в ресторанти и други видове обекти. Всички артикули от серията можете да намерите тук BOSTON ИталияМатериал: Неръждаема стоманаРазмер: 14 смТегло: 100 грамаДебелина: 2 ммОпаковка: 12 броя..
1.99 лв.
Стъклена купа за сервиране на салати.Също така подходяща за Блок масав хотел и презентация на кетъринг събития.Материал - СтъклоРазмер 18см6 бр в кашон..
12.51 лв.
Стъклена купа за сервиране на салати.Също така подходяща за Блок маса в хотел и презентация на кетъринг събития.Материал - СтъклоРазмер 18см4 бр в кашон..
19.32 лв.
Прибор за основно храненe. Лека и удобна за употреба вилица, масивна и изчистена серия. Елегантен прибор за употреба в ресторанти и други видове обекти. Всички артикули от серията можете да намерите тук BOSTON ИталияМатериал: Неръждаема стоманаРазмер: 20 смТегло: 100 грамаДебелина: 2 ммОпаковка..
2.97 лв.
Прибор за основно храненe. Лека и удобна за употреба лъжица, масивна и изчистена серия. Елегантен прибор за употреба в ресторанти и други видове обекти. Всички артикули от серията можете да намерите тук BOSTON ИталияМатериал: Неръждаема стоманаРазмер: 20 смТегло: 100 грамаДебелина: 2 ммОпаковка..
2.97 лв.
Прибор за основно храненe. Лек и удобен за употреба нож, масивна и изчистена серия. Елегантен прибор за употреба в ресторанти и други видове обекти. Всички артикули от серията можете да намерите тук BOSTON ИталияМатериал: Неръждаема стоманаРазмер: 23 смТегло: 100 грамаДебелина: 2 ммОпаковка: 12..
3.40 лв.
Показва 1 до 12 от 13 (2 страници)