Меню
Количка

S.S. Италия

Метален салфетник с триъгълна форма, с кръгла основа, изработен от неръждаема стомана. Лек и удобен за употреба, не заема място на масата. Всички артикули от аксесоари за маса можете да видите тук Аксесоари за масаМатериал: ИноксТегло: 100 грамаРазмер: 12.5 смЦвят: сребристОпаковка: 12 броя в к..
3.50 лв.
Метален съд за лед, модел Кофичка за сервиране на лед. Изработен от хром-никел, лек и удобен за употреба, не заема място на масата. Подходящ артикул за всяко едно заведение или бар. Всички артикули за маса можете да намерите тук Ледарки и шампаниериМатериал: хром - никелРазмер: 10 смТегло: 100 ..
6.50 лв.
Поликарбонатен охладител за вино и за други вид напитки. Лек и удобен за употреба за заведения и за барове. Всички аксесоари за вино можете да намерите тук Аксесоари за виноМатериал: поликарбонатВместимост: 750 млТегло: 500 грамаФорма: цилиндрична Цвят: бялОпаковка: 1 бройПроизводител: S.S..
17.27 лв.
Метален съд за лед, модел Кофичка за сервиране на лед. Изработен от хром-никел, лек и удобен за употреба, не заема място на масата. Подходящ артикул за всяко едно заведение или бар. Всички артикули за маса можете да намерите тук Ледарки и шампаниериМатериал: хром - никелРазмер: 9 смТегло: 100 г..
5.50 лв.
Показва 1 до 12 от 72 (6 страници)