Меню
Количка

IBILI Испания

Професионална горелка на газ за работа в професионална кухня за приготвянето на различни видове десерти и други ястия.Материал - Неръждаема стоманаРазмер - 13 смВ опаковка - 1 бройПроизводител -IBILI ИспанияАко си бизнес клиент и търсиш оборудване за своето заведение или хотел, не се колебай да ни с..
47.88 лв.
Правоъгълна форма с 4 отделения за печене на багети и тестени изделия. Подходяща за употреба в професионална кухня, за печене в  конвектомат и професионална фурна. Лека и удобна за употреба и почистване.Материал - ИноксРазмер - 4 секцииВ опаковка - 1 бройПроизводител - IBILI ИспанияАко си бизне..
26.00 лв.
Професионален сифон, бял за сметана. За употреба в професионална кухня, както и за работа и в различни видове пекарни и сладкарници. Лек и удобен за употреба.Материал - ИноксРазмер - 20 смВместимост - 500 млВ опаковка - 1 бройПроизводител - IBILI ИспанияАко си бизнес клиент и търсиш оборудване за св..
107.00 лв.
Метален разтегателен ринг,кръгъл за оформяне на торта. Подходящ за работа както в сладкарници и пекарни, така и за работа в професионална кухня.Материал - ИноксРазмер - 15 смВ опаковка - 1 бройПроизводител - IBILI ИспанияАко си бизнес клиент и търсиш оборудване за своето заведение или хотел, не се к..
20.16 лв.
Плик за пош силиконов подходящ за употреба от служители в производството на различни видове сладки и за употреба в професионална кухня.Материал - СиликонРазмер - 40см..
19.56 лв.
Професионална силиконова четка за работа от майстор-сладкари и употреба в професионална кухня...
13.00 лв.
Стандартна триъгълна шпатула за бургери и месо с дървена дръжка. За употреба в обекти за Бързо хранене и професионални кухни.Материал: неръждаема стомана 18/10Размер: 25 смТегло: 500 грамаОпаковка: 1 брПроизводител: S.S ИталияАко си бизнес клиент и търсиш оборудване за своето заведение или хотел, не..
6.90 лв.
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)