Меню
Количка

MATFER Франция

Кутия за пош за еднократна употреба. Гладък вътрешен слой за лесно отваряне и пълнене на продукта, който може да се плъзга лесно без да се насилва. Здрав трислоен филм, устойчив на топлина. Максимална препоръчителна температура 100 градуса .За работа в производство и професионална кухня. Всички арти..
29.99 лв.
 Пош за многократна употреба. Гладък вътрешен слой за лесно отваряне и пълнене на продукта, който може да се плъзга лесно без да се насилва. Здрав трислоен филм, устойчив на топлина. Максимална препоръчителна температура 100 градуса .За работа в производство и професионална кухня. Всички артику..
39.40 лв.
Тажинът е традиционен марокански съд за готвене и сервиране. Специфичната конусовидна форма на капака създава конденз и връща изпарената течност обратно в керамичния съд. Храната приготвена в него се отличава с наситен вкус и крехка текстура. Готвенето в тажин трабва да започне при много ниска темпе..
40.00 лв.
Пош за многократна употреба. Гладък вътрешен слой за лесно отваряне и пълнене на продукта, който може да се плъзга лесно без да се насилва. Здрав трислоен филм, устойчив на топлина. Максимална препоръчителна температура 100 градуса .За работа в производство и професионална кухня. Всички артикули за ..
46.80 лв.
Професионален окрехотител за месо с 50 ножа с червена дръжка. Изработен от неръждаема стомана, подходящ за работа в професионална кухня. . Всички артикули на ножове можете да видите тук Ножове ARCOSМатериал: неръждаема стомана 18/10Размер: 15 смТегло: 500 грамаОпаковка: 1 брПроизводител: ARCOS ..
43.00 лв.
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)