Меню
Количка

PUJADAS

Brand: PUJADAS
Черни дъски в различни форми. Повърхност с прецизна форма, гъвкава и лесна за почистване. Устойчиви на UV лъчи, удари, замърсявания и драскотини. Двустранна повърхност за писане. Включва комплект за стенен монтаж и тебешир. Всички модели менюта и табели, можете да видите тук Менюта и табел..
42.90 лв.
Brand: PUJADAS
Черната дъска се предлага в комплект с бял маркер и монтажен комплект. За презентация и поставяне на стена в заведение и отвън. Всички модели менюта и табели, можете да видите тук Менюта и табели APSМатериал: Дърво Размер: 40 х 60 х 1 смТегло: 5 кгОпаковка: 1 брПроизводител: APS Герма..
44.86 лв.
Brand: PUJADAS
 Дървени информационни табели за маса .Елегантни плочи за маса. Състоят се от устойчива на атмосферни влияния дървена основа със защитен лак и гъвкава и подвижна двустранна повърхност за писане. Всички модели менюта и табели, можете да видите тук Менюта и табели APSМатериал: Дърво&nbs..
14.27 лв.
Brand: PUJADAS
Дървена поставка, табелка за всякакъв вид хорека обект. Ръчно изработена елегантна плоска основа със заоблени ръбове и кръгли опорни стълбове. Устойчива на надраскване повърхност за писане без петна, разглобяема за лесно писане и почистване, включена е двустранна подвижна повърхност за писане. Всичк..
14.27 лв.
Brand: PUJADAS
Таблетната дъска, изработена от каучуково дърво, има подвижна, двустранна дъска. Дъската може да се пере и по този начин е лесна за почистване. Осигурява по-добра повърхност за писане и рисуване без петна от обикновените дъски. Държачът  за дъска е елегантно полиран с лаково покритие от тиково ..
16.77 лв.
Brand: PUJADAS
Стойка за маса за писане с тебеширени маркери, устойчива на атмосферни влияния. Изработена от меламин и дърво. Включва 1 тебеширен маркер в бяло. Всички модели менюта и табели, можете да видите тук Менюта и табели APSМатериал: Дърво и меламинРазмер: 24.4 х 15 х 13.5 смТегло: 1 кгОпаковка: ..
12.99 лв.
Brand: PUJADAS
Комплект, състоящ се от 20 черни етикета с възможност за запис и изтриване. Идеални като етикети с цени или флаш съобщения в барове, хранителни магазини и други. Доставя се с 1 бял тебеширен маркер. Всички модели менюта и табели, можете да видите тук Менюта и табели APSМатериал: Дърво ..
21.84 лв.
Brand: PUJADAS
Табелки за гърло на бутилки в овална форма е удобен комплект от 6 дъски с овална форма, всяка с кожен шнур за окачване около гърлата на бутилките. В комплекта е включен и тебеширен маркер. Идеално решение за подчертаване на продукта или добавяне на подробности за цена и произход. Всички модели менют..
15.99 лв.
Brand: PUJADAS
Информационна дървена дъска, подходяща за различни Хорека обекти за излагане пред или вътре в обектите. Защитена от екстремни атмосферни условия, твърда дървесина с панти от неръждаема стомана и централна верига. Устойчива на надраскване, подсилена повърхност за писане без петна. Сгъва се плоско за ..
199.99 лв.
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)