Меню
Количка

Промоции

Чиния за пица 32 см порцеланова - By Bone
-20 %
Порцеланова плитка чиния с борд, фин млечен цвят и кафяво бежова орнаментика по ръба. Размерът на чинията е подходящ за сервиране на пица с размер 30 см. Красива и стилна, същевременно и лека за употреба от персонала на ресторанта. Характеризира се със здрави и закалени ръбове, изработена от високок..
19.99 лв. 24.99 лв.
Чаша за бяло вино 350 мл - Bormioli Rocco
-22 %
Чаши за бяло вино от серията Electra, специално разработена за барове и ресторанти. Материалът е Star Glass безоловно кристално стъкло, с изключителен блясък и прозрачност, в същото време се характеризира със здравина и лекота. Ръбовете на чашата са лазерно рязани, а столчето е моноблок - изтъне..
5.36 лв. 6.90 лв.
Вилица 18 см за предястие - OMEGA
-20 %
Прибор за предястия. Лека и удобна за употреба вилица, изчистен и класически дизайн. Елегантен прибор за употреба в ресторанти, както и за блок маса на висок клас хотели. Всички артикули от серията можете да намерите тук OMEGA ГърцияМатериал: Неръждаема стоманаРазмер: 18 смТегло: 100 грамаДебел..
1.68 лв. 2.10 лв.
Нож 20 см за предястие - OMEGA
-35 %
Прибор за предястия. Лек и удобен за употреба нож, изчистен и класически дизайн. Елегантен прибор за употреба в ресторанти, както и за блок маса на висок клас хотели. Всички артикули от серията можете да намерите тук OMEGA ГърцияМатериал: Неръждаема стоманаРазмер: 20 смТегло: 100 грамаДебелина:..
1.94 лв. 2.99 лв.
Чаша за ракия 190 мл - Bormioli Rocco
-20 %
Чаши за ракия, ликьори, десертно вино от серията Electra, специално разработена за барове и ресторанти. Материалът е Star Glass безоловно кристално стъкло, с изключителен блясък и прозрачност, в същото време се характеризира със здравина и лекота. Ръбовете на чашата са лазерно рязани, а столчето..
4.75 лв. 5.94 лв.
Купа 22 см порцеланова кръгла - Porlnd
-30 %
Brand: PORLAND
Дълбока порцеланова купа с кант. Купата е чудесен вариант за поднасяне и сервиране на салати и морски дарове. Лека и удобна за употреба от персонала със здрави закалени ръбове.Чудесно допълнение за всяко едно заведение. Всички продукти от Porlnd Ethos Lykke можеш на намериш тук. Матер..
13.99 лв. 19.99 лв.
Купа 22 см порцеланова кръгла - Porland
-40 %
Brand: PORLAND
Порцеланова дълбока купа,тъмно сива. Купата е чудесно предложение за сервиране на салати. Стилна купа, подходяща за сервиране във всяко едно заведение. Всички продукти от  PORLAND ETHOS LYKKE можеш на намериш тук. Материал: порцеланРазмер: 22 смТегло: 300 грамаФорма: кръглаЦвят: ..
13.20 лв. 22.00 лв.
Чиния 25 см кръгла за паста и салата - By Bone
-50 %
Порцеланова кръгла чиния, изчистен дизайн млечен цвят и кафяво-бежова орнаментика по ръба . Размерът на купата е подходящ за сервиране на паста и салата .Красива и стилна, същевременно и лека за употреба от персонала на ресторанта.Характеризира се със здрави и закалени ръбове изработена от висококач..
9.99 лв. 19.99 лв.
Купа 9 см порцеланова - Porland
-20 %
Brand: PORLAND
Черна, конусовидна купа за сервиране . Красива и стилна, с фин матиран черен цвят в съчетание с цветовете на храната, създава усещане за лукс. Сосиерата е подходяща за сервиране на сосове . Изделията на Porland се характеризират с изключителна здравина. Чудесен вариант за работа във всеки един ресто..
7.67 лв. 9.59 лв.
Меню А4 кожено черно Trendy - APS
-20 %
 Меню с релефни кожени корици за страница с формат А4. Стилно и красиво, менюто е подходящо за висок клас ресторанти и хотели. Менюто разполага с опция за гравиране. Качествено и здраво за дълготрайна употреба, леко и удобно за употреба от клиентите на заведението, така и от сервитьорите. Всичк..
22.40 лв. 28.00 лв.
Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)