Меню
Количка

Информация за доставка

Доставка

Доставката се извършва чрез куриерска фирма ЕКОНТ, като в зависимост от мястото за доставка си запазваме правото да променяме куриерската фирма. 

Всички поръчки постъпили до 14:00 часа в работни дни се обработват и изпращат в същия ден при условие, че стоката е налична към момента на поръчката. Поръчки постъпили след 14:00 часа се обработват на следващия ден. Поръчки направени в неработни или празнични дни се обработват в първия работен ден.

Доставки не се извършват събота, неделя и на официални празници.

Съгласно условията на нашия магазин Barandkitchen.eu, поръчката трябва да пристигне от 2 до 5 работни дни, считано от деня, следващ датата на поръчката (в границите на РБългария). Срокът важи за стоки в наличност към момента на поръчката. 

При избрана опция " Доставка до адрес" от страна на Клиента, обичайните часове за доставка на куриерска фирма ЕКОНТ, са от 9:00 до 17:30 часа в работни дни.

Цената на доставката за поръчки до офис на ЕКОНТ или до адрес на клиента, се уточнява допълнително по телефона, в зависимост от параметрите на поръчаните артикули. Моля, въведете адреса на офис ЕКОНТ, от който искате да вземете поръчката си.


За поръчки извън РБългария цената за доставка се калкулира допълнително, в зависимост от дестинацията, спрямо актуланите куриерски тарифи.


Срок на доставка

Описаните срокове на доставка са индикативни и зависят от наличностите в складовете на фирмата в България. Стремежа ни е да доставяме продуктите в срок, но все пак е възможно по независещи от нас причини да има забавяне на доставките. В случай на необосновано закъснение имате право да се откажете от поръчката си, като ние се ангажираме след установяване на причините в рамките на 30 дневен срок да Ви възстановим заплатените суми.


Начини на плащане

1. С наложен платеж: при избор на този тип плащане, потребителите на barandkitchen.eu заплащат стойността на покупката и  цена за доставка до офис на ЕКОНТ или цена за доставка до адрес на купувача, която се уточнава допълнително по телефона, в зависимост от параметрите на поръчаните артикули.

2. По банков път: при избор на този тип плащане, потребителите на barandkitchen.eu заплащат стойността на покупката по банковата сметка на: Викториани Трейд ЕООД,  стойността на доставка до офис на ЕКОНТ- или цена за доставка до адрес на купувача, която се уточнава допълнително по телефона, в зависимост от параметрите на поръчаните артикули, се заплаща на куриера при получаване на пратката.
Преводът се извършва по банковата сметка на фирма
  Викториани Трейд  ЕООД , както следва:

Име на банка: Обединена българска банка АД
Адрес на банка: гр. 
София 
Име на бенефициент: 
Викториани Трейд ЕООД
Сметка номер: BG26UBBS80021090488340
BIC : UBBSBGSF

 

Отказ от стоката

По силата на член 55 (ал.1) от ЗЗП, Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от закупена стока в срок от 14 дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката отговаря на следните условия:

  • няма механични повреди;
  • не е употребявана;
  • стоката да е с оригинална, ненарушена опаковка и да има търговски вид;
  • да е придружена от съпътстващите я документи, като заявление за връщане на стока гаранционна карта, фактура и/или касова бележка и аксесоарите, с които е била получена.

Купувачът следва да се свърже със служител на barandkitchen.eu. на телефон +359 879 573554 или на barandkitchen.eu@gmail.com  за да съобщи за отказа си и следва да попълни форма за връщане на стока, която може да бъде изтеглена от тук. 


Издаване на фактура

При извършване на поръчка можете да попълните данните на фирмата си за да Ви бъде издадена данъчна фактура.

Клиентът е длъжен да предостави цялата необходима информация за издаването на фактурата в съответствие с действащото законодателство.

Продавачът ще издаде на Клиента фактура за поръчаните и доствени стоки / предоставени услуги въз основа на инфомацията, предоставена от Клиента.