Меню
Количка

ПРИБОРИ ЗА ХРАНЕНЕ

Прибора за хранене е неизменна част асортимента във всеки ресторант.Артикул без който не може и не трябва да се прави компромис в избора му.От даденото заведение зависи избора на всеки един прибор.Прибора е едно от лицата във всяко заведенние. 

 Вилица голяма за основно хранене-OMEGA
-30 %
Прибор за сервиране на основно ястие.Eлегантна вилица за употреба в най-изискани ресторанти и хотели.Леки и удобни за употреба в съдомиална машина.Материал - Неръждаема стоманаРазмер-200ммДебелина - 3мм12бр в кашон..
2.09 лв. 2.99 лв.
 Лъжица голяма за основно хранене-YAMATO
-30 %
Прибор за сервиране от  неръждаема стомана.Лъжицата е стилна и елегантна, подходяща за висок клас ресторанти.С по изтънена дръжка ,подходяща за употреба в съдомиална машина.Материал - Неръждаема стоманаРазмер- 190смДебелина -3мм12бр в кашон..
2.06 лв. 2.95 лв.
Прибор за основно хранене.Вилицата е чудесен вариант за употреба във всяко едно заведение или блок маса в хотел.Материал - ПорцеланРазмер -200ммДебелина-3мм12бр в кашон..
2.40 лв.
Прибор за сервиране на основни ястия.Лека същевремено голяма и масивна вилица подходяща за различни типове заведения.Материал - Неръждаема стоманаразмер - 210ммДебелина-2мм12бр в кашон..
4.49 лв.
Прибор за сервиране към основно ястие.Елегантна и стилна лъжица подходяща за по висок клас ресторанти и Винтич заведения.Масивна и удобна за ползване.Материал - Неръждаема стоманаРазмер - 210ммДебелина-  3.5мм12бр в кашон..
7.99 лв.
Прибор за основно ястие.Лъжичката е подходяща за употреба в Лоби бар на хотел- ресторант, както и за ползване на блок маса.Лека и удобна.Материал - Неръждаема стоманаРазмер - 195ммДебелина-2мм12 бр в кашон..
2.49 лв.
Прибор за сервиране на основно ястие.Елегантна визия на лъжицата е чудесен вариант за ресторанта и всеки един вид  заведение.Лека и удобна с тънка дръжка.Материал - Неръждаема стоманаРазмер - 205ммДебелина-2мм12бр в кашон..
5.99 лв.
Прибор за сервиране на основни ястия.Лека същевремено голяма и масивна Лъжица подходяща за различни типове заведения.Материал - Неръждаема стоманаРазмер -210ммРазмер - 2мм12бр в кашон..
4.50 лв.
Лъжица голяма за основно хранене-OMEGA
-30 %
Прибор за сервиране към основно ястие.Лъжицата е старотно допълнение към всяко елитно заведение или хотел.лека и удобна за употреба в съдомиална машина.материал - Неръждаема стоманаРазмер - 200ммДебелина - 3мм12бр в кашон..
2.09 лв. 2.99 лв.
Прибор за хранене от неръждаема стомана.Стилна и масивна лъжица подходяща за употреба във всяко едно заведение.Материал-Инокс Дебелина-2ммВ кутия-12бр..
2.65 лв.
Прибор за хранене и сервиране от неръждаема стомана.Изчистена лъжица без орнаментика по нея,масивен и лек прибор подходящ за употреба във всяко едно заведение или хотел.Материал-ИноксДебелина-2ммВ кутия-12бр..
2.65 лв.
Прибор за основно ястие с дървена дръжка. Основата на прибора е от неръждаема стомана ,лека и удобна за употреба.Чудесен прибор за механа или заведение в което интериора е близък до цветът на прибора.Материал -Неръждаема стоманаРазмер-190мм12бр в кашон..
4.00 лв.
Показва 1 до 12 от 73 (7 страници)