Меню
Количка

ПРИБОРИ ЗА ХРАНЕНЕ

Прибора за хранене е неизменна част асортимента във всеки ресторант.Артикул без който не може и не трябва да се прави компромис в избора му.От даденото заведение зависи избора на всеки един прибор.Прибора е едно от лицата във всяко заведенние. 

Прибор за сервиране на основно ястие.Eлегантна вилица за употреба в най-изискани ресторанти и хотели.Леки и удобни за употреба в съдомиална машина.Материал - Неръждаема стоманаРазмер-200ммДебелина - 3мм12бр в кашон..
3.30 лв.
Прибор за сервиране от  неръждаема стомана.Лъжицата е стилна и елегантна, подходяща за висок клас ресторанти.С по изтънена дръжка ,подходяща за употреба в съдомиална машина.Материал - Неръждаема стоманаРазмер- 190смДебелина -3мм12бр в кашон..
2.75 лв.
Прибор за основно хранене.Вилицата е чудесен вариант за употреба във всяко едно заведение или блок маса в хотел.Материал - ПорцеланРазмер -200ммДебелина-3мм12бр в кашон..
3.18 лв.
Прибор за сервиране на основно ястие.Масивен и тежък прибор,за употреба във висок клас ресторанти и хотели.Изработен от неръждама стомана 18/10 с дебелина 5мм.-Материал-Неръждаема стомана-Дебелина-5мм-Дължина-205мм-В кутия -12бр..
7.47 лв.
Прибор основен за хранене изработен от неръждаема стомана 18/10.Елегантна вилица с нестандартна форма,масивен и тежък прибор,подходящ за употреба във висок клас ресторанти и хотели.Прибора е подходящ за употреба в съдомиялна машина.-Материал-Неръждаема стомана-Дебелина-6мм-В кутия по 12бр!..
14.11 лв.
Прибор за основно ястие.Лъжичката е подходяща за употреба в Лоби бар на хотел- ресторант, както и за ползване на блок маса.Лека и удобна.Материал - Неръждаема стоманаРазмер - 195ммДебелина-2мм12 бр в кашон..
2.75 лв.
Прибор за сервиране на основно ястие.Елегантна визия на лъжицата е чудесен вариант за ресторанта и всеки един вид  заведение.Лека и удобна с тънка дръжка.Материал - Неръждаема стоманаРазмер - 205ммДебелина-2мм12бр в кашон..
7.93 лв.
Прибор за сервиране към основно ястие.Лъжицата е старотно допълнение към всяко елитно заведение или хотел.лека и удобна за употреба в съдомиална машина.материал - Неръждаема стоманаРазмер - 200ммДебелина - 3мм12бр в кашон..
3.30 лв.
Прибор за хранене от неръждаема стомана.Стилна и масивна лъжица подходяща за употреба във всяко едно заведение.Материал-Инокс Дебелина-2ммВ кутия-12бр..
3.86 лв.
Прибор за хранене и сервиране от неръждаема стомана.Изчистена лъжица без орнаментика по нея,масивен и лек прибор подходящ за употреба във всяко едно заведение или хотел.Материал-ИноксДебелина-2ммВ кутия-12бр..
3.51 лв.
Прибор за основно ястие с дървена дръжка. Основата на прибора е от неръждаема стомана ,лека и удобна за употреба.Чудесен прибор за механа или заведение в което интериора е близък до цветът на прибора.Материал -Неръждаема стоманаРазмер-190мм12бр в кашон..
6.62 лв.
Прибор за основно хранене.Лека удобна вилица подходяща най -вече за Хотел-ресторант и за изхранване на блок маса.Материал - Неръждаема стоманаРазмер - 200ммДебелина- 2мм12бр в кашон..
2.75 лв.
Показва 1 до 12 от 65 (6 страници)