Меню
Количка

DALPER


 Dalper работи в тясно сътрудничество с най-добрите дизайнери и професионалисти в приборите за прибори за хранене, за да адаптираме нашите продукти винаги към изискванията на новите поколения потребители. . Непрекъснато предвиждаме начини да направим тази среда по-удобна и ефективна, без никога да забравяме различния начин на живот, понякога динамичен и авангарден, понякога луксозен и изключителен.
Прибор за сервиране на основни ястия.Лека същевремено голяма и масивна вилица подходяща за различни типове заведения.Материал - Неръждаема стоманаразмер - 210ммДебелина-2мм12бр в кашон..
4.49 лв.
Прибор за сервиране към основно ястие.Елегантна и стилна лъжица подходяща за по висок клас ресторанти и Винтич заведения.Масивна и удобна за ползване.Материал - Неръждаема стоманаРазмер - 210ммДебелина-  3.5мм12бр в кашон..
7.99 лв.
Прибор за основно ястие.Лъжичката е подходяща за употреба в Лоби бар на хотел- ресторант, както и за ползване на блок маса.Лека и удобна.Материал - Неръждаема стоманаРазмер - 195ммДебелина-2мм12 бр в кашон..
2.49 лв.
Прибор за сервиране на основно ястие.Елегантна визия на лъжицата е чудесен вариант за ресторанта и всеки един вид  заведение.Лека и удобна с тънка дръжка.Материал - Неръждаема стоманаРазмер - 205ммДебелина-2мм12бр в кашон..
5.99 лв.
Прибор за сервиране на основни ястия.Лека същевремено голяма и масивна Лъжица подходяща за различни типове заведения.Материал - Неръждаема стоманаРазмер -210ммРазмер - 2мм12бр в кашон..
4.50 лв.
Прибор за основно хранене.Лека удобна вилица подходяща най -вече за Хотел-ресторант и за изхранване на блок маса.Материал - Неръждаема стоманаРазмер - 200ммДебелина- 2мм12бр в кашон..
2.49 лв.
Прибор за основно ястие.Елегантна и стабилна,Вилицата е подходяща за всеки ресторант или друго заведение.Лека и удобна за ползване с тънка дръжка.Материал - Неръждаема стоманаРазмер - 205ммДебелина-2мм12бр в кашон..
5.99 лв.
Прибор за основно хранене.Класна и стилна вилица подходяща за висок клас ресторанти и Винтич заведения.Масивна удобна за ползване.Материал - Неръждаема стоманаРазмер - 205ммДебелина - 3.5мм12бр в кашон..
7.99 лв.
Прибор за основно хранене.Стабилен и елегантен нож е чудесно допълнение за всяка eдна маса в дадено заведение.Лук и удобен за ползване с тънка дръжка.Материал - Неръждама стоманаРазмер - 225ммДебелина-2мм12бр в кашон..
7.99 лв.
Прибор за сервиране на основни ястия.Лек същевремено голям и масивен Нож подходящ за различни типове заведения.Материал - Неръждаема стоманаРазмер - 230ммДебелино-2мм12бр в кашон..
5.70 лв.
Прибор за основно хранене.Ножа е подходящ за употреба в хотел-ресторант и блок маса.Лек удобен за ползване.Материал - Неръждаема стоманаРазмер - 215ммДебелина 2мм12бр в кашон..
3.39 лв.
Прибор за сервиране на основни ястия.Класиката от серията на NIGRAN е ножа, който при поставяне на масата не стои легнал, а изправен.Масивен, елегантен и удобен за ползване.Материал - неръждаема стоманаРазмер - 240ммДебелина - 3.5мм12бр в кашон..
8.99 лв.
Показва 1 до 12 от 34 (3 страници)