Меню
Количка

Baguette

Висококачествени италиански прибори за хранене, подходящи за всяко едно заведение. В серията може да намерите прибори за основно хранене, прибори за предстие и прибори за десерт. Материал INOX 18/10

Прибор за основно храненe. Лека и удобна за употреба лъжица, масивна, с орнаментика върху дръжката. Елегантен прибор за употреба в ресторанти и други видове обекти. Всички артикули от серията можете да намерите тук BAGUETTE ИталияМатериал: Неръждаема стоманаРазмер: 20 смТегло: 100 грамаДебелина..
2.97 лв.
Прибор за основно храненe. Лека и удобна за употреба вилица, масивна, с орнаментика върху дръжката. Елегантен прибор за употреба в ресторанти и други видове обекти. Всички артикули от серията можете да намерите тук BAGUETTE ИталияМатериал: Неръждаема стоманаРазмер: 20 смТегло: 100 грамаДебелина..
2.97 лв.
Прибор за основно храненe. Лек и удобен за употреба нож, масивен с орнаментика върху дръжката. Елегантен прибор за употреба в ресторанти и други видове обекти. Всички артикули от серията можете да намерите тук BAGUETTE ИталияМатериал: Неръждаема стоманаРазмер: 23 смТегло: 100 грамаДебелина: 2 м..
3.40 лв.
Прибор за десерт. Лека и удобна за употреба вилица, масивна, с орнаментика върху дръжката. Елегантен прибор за употреба в ресторанти и други видове обекти. Всички артикули от серията можете да намерите тук BAGUETTE ИталияМатериал: Неръждаема стоманаРазмер: 16 смТегло: 100 грамаДебелина: 2 ммОпа..
1.99 лв.
Прибор за десерт. Лека и удобна за употреба лъжица, масивна  с орнаментика върху дръжката. Елегантен прибор за употреба в ресторанти и други видове обекти. Всички артикули от серията можете да намерите тук BAGUETTE ИталияМатериал: Неръждаема стоманаРазмер: 16 смТегло: 100 грамаДебелина: 2 ..
1.99 лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)