Меню
Количка

Dalper

Dalper работи в тясно сътрудничество с най-добрите дизайнери и професионалисти при производството на прибори за хранене. За да адаптират своите продукти винаги към изискванията на новите поколения потребители те вграждат най-съвременни технологии и качествени материали при тяхното производство. Непрекъснато предвиждат начини да направят приборите си за хранене по-удобни и ефективни. Съобразяват се с индивидуалността на своите клиенти, като взимат под внимание динамичния и авангарден, понякога луксозен и изключителен вкус.
Прибор за основно храненe. Лека и класическа лъжица за сервиране. Приборите от тази серия, са чудесно допълнение за блок масата на всеки един хотел. Подходящи за употреба в съдомиялна машина. Всички артикули от серията можете да намерите тук DALPER ПортугалияМатериал: Неръждаема стоманаРазмер: ..
2.75 лв.
Прибор за основно храненe. Лека и класическа лъжица за сервиране. Приборите от тази серия, са чудесно допълнение за блок масата на всеки един хотел. Подходящи за употреба в съдомиялна машина. Всички артикули от серията можете да намерите тук Dalper Nueva York Материал: Неръждаема стома..
5.20 лв.
Прибор за основно храненe. Лека и класическа вилица за сервиране. Приборите от тази серия, са чудесно допълнение за блок масата на всеки един хотел. Подходящи за употреба в съдомиялна машина. Всички артикули от серията можете да намерите тук Dalper Nueva YorkМатериал: Неръждаема стоманаРазмер: ..
5.15 лв.
Прибор за основно храненe. Лека и класическа вилица за сервиране. Приборите от тази серия, са чудесно допълнение за блок масата на всеки един хотел. Подходящи за употреба в съдомиялна машина. Всички артикули от серията можете да намерите тук DALPER ПортугалияМатериал: Неръждаема стоманаРазмер: ..
2.75 лв.
Прибор за основно храненe. Лек и класически нож за сервиране. Приборите от тази серия, са чудесно допълнение за блок масата на всеки един хотел. Подходящи за употреба в съдомиялна машина. Всички артикули от серията можете да намерите тук Dalper Nueva York Материал: Неръждаема стомана Раз..
5.99 лв.
Прибор за основно храненe. Лек и класически нож за сервиране. Приборите от тази серия, са чудесно допълнение за блок масата на всеки един хотел. Подходящи за употреба в съдомиялна машина. Всички артикули от серията можете да намерите тук DALPER ПортугалияМатериал: Неръждаема стоманаРазмер: 21 с..
3.50 лв.
Прибор за предястия. Лека и класическа вилица за сервиране. Приборите от тази серия, са чудесно допълнение за блок масата на всеки един хотел. Подходящи за употреба в съдомиялна машина. Всички артикули от серията можете да намерите тук DALPER ПортугалияМатериал: Неръждаема стоманаРазмер: 17 смТ..
2.00 лв.
Удобен и функционален нож за стек, подходящ за заведения предлагащи разнообразни ястия от месо. Универсалната му форма и високо качество, го правят предпочитан в ресторанти с традиционна и интернационална кухня. Приборите от тази серия, са чудесно допълнение и за блок масата на всеки един хотел. По..
6.50 лв.
Вилица за предястие лека и с класическа форма. Приборите от тази серия, са чудесно допълнение за блок масата на всеки един хотел. Подходящи за употреба в съдомиялна машина. Всички артикули от серията можете да намерите тук Dalper Nueva York Материал: Неръждаема стомана Размер: 17 см Тег..
4.29 лв.
Прибор за храненe, лека и класическа лъжица за предястие. Приборите от тази серия, са чудесно допълнение за блок масата на всеки един хотел. Подходящи за употреба в съдомиялна машина. Всички артикули от серията можете да намерите тук Dalper Nueva York Материал: Неръждаема стомана Размер: ..
4.29 лв.
Прибор за основно храненe. Лек и класически нож за сервиране . Приборите от тази серия, са чудесно допълнение за блок масата на всеки един хотел. Подходящи за употреба в съдомиялна машина. Всички артикули от серията можете да намерите тук DALPER ПортугалияМатериал: Неръждаема стоманаРазмер: 17 ..
2.50 лв.
Прибор за десерт. Лека и класическа вилица за сервиране. Приборите от тази серия, са чудесно допълнение за блок масата на всеки един хотел. Подходящи за употреба в съдомиялна машина. Всички артикули от серията можете да намерите тук DALPER ПортугалияМатериал: Неръждаема стоманаРазмер: 14 смТегл..
1.80 лв.
Показва 1 до 12 от 18 (2 страници)