Меню
Количка

Dalper Nueva York

Dalper Nueva York

Една от най-продаваната серия от асортимента на DALPER Португалия.Класическа серия прибори за всеки вид ресторант или хотел.Елегантен дизайн,изчистен,лек и удобен за употреба изработен от неръждаема стомана 18/10.Гамата разполага с прибори за основно ястие,предястие и десерт,както и нож за стек

Прибор за основно храненe. Лека и класическа лъжица за сервиране. Приборите от тази серия, са чудесно допълнение за блок масата на всеки един хотел. Подходящи за употреба в съдомиялна машина. Всички артикули от серията можете да намерите тук Dalper Nueva York Материал: Неръждаема стома..
5.20 лв.
Прибор за основно храненe. Лека и класическа вилица за сервиране. Приборите от тази серия, са чудесно допълнение за блок масата на всеки един хотел. Подходящи за употреба в съдомиялна машина. Всички артикули от серията можете да намерите тук Dalper Nueva YorkМатериал: Неръждаема стоманаРазмер: ..
5.15 лв.
Прибор за основно храненe. Лек и класически нож за сервиране. Приборите от тази серия, са чудесно допълнение за блок масата на всеки един хотел. Подходящи за употреба в съдомиялна машина. Всички артикули от серията можете да намерите тук Dalper Nueva York Материал: Неръждаема стомана Раз..
5.99 лв.
Удобен и функционален нож за стек, подходящ за заведения предлагащи разнообразни ястия от месо. Универсалната му форма и високо качество, го правят предпочитан в ресторанти с традиционна и интернационална кухня. Приборите от тази серия, са чудесно допълнение и за блок масата на всеки един хотел. По..
6.50 лв.
Вилица за предястие лека и с класическа форма. Приборите от тази серия, са чудесно допълнение за блок масата на всеки един хотел. Подходящи за употреба в съдомиялна машина. Всички артикули от серията можете да намерите тук Dalper Nueva York Материал: Неръждаема стомана Размер: 17 см Тег..
4.29 лв.
Прибор за храненe, лека и класическа лъжица за предястие. Приборите от тази серия, са чудесно допълнение за блок масата на всеки един хотел. Подходящи за употреба в съдомиялна машина. Всички артикули от серията можете да намерите тук Dalper Nueva York Материал: Неръждаема стомана Размер: ..
4.29 лв.
Прибор за предястие, лек и с класическа форма. Приборите от тази серия, са чудесно допълнение за блок масата на всеки един хотел. Подходящи за употреба в съдомиялна машина. Всички артикули от серията можете да намерите тук Dalper Nueva York Материал: Неръждаема стомана Размер: 19 см Тег..
5.15 лв.
Прибор за основно храненe. Лека и класическа вилица за десерт. Приборите от тази серия, са чудесно допълнение за блок масата на всеки един хотел. Подходящи за употреба в съдомиялна машина. Всички артикули от серията можете да намерите тук Dalper Nueva York Материал: Неръждаема стомана Ра..
3.28 лв.
Прибор за основно храненe. Лека и класическа лъжица за десерт. Приборите от тази серия, са чудесно допълнение за блок масата на всеки един хотел. Подходящи за употреба в съдомиялна машина. Всички артикули от серията можете да намерите тук Dalper Nueva York Материал: Неръждаема стомана Ра..
2.58 лв.
Малка, елегантна и лека лъжичка за кафе. Приборите от тази серия, са чудесно допълнение за блок масата на всеки един хотел. Подходящи за употреба в съдомиялна машина. Всички артикули от серията можете да намерите тук Dalper Nueva York Материал: Неръждаема стомана Размер: 10 см Тегло: 80..
2.89 лв.
Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)