Меню
Количка

Elegant

Серия прибори Elegant са масивни, но и в същото време леки за употреба прибори от неръждаема стомана. В серията може да намерите и нож за стек. Подходящи за обекти тип Бързо хранене, Механи и заведения, които предлагат обедно меню и ползват различен сервиз. Подходящи за употреба в съдомиална машина.

Прибор за сервиране на кафе. Лека и удобна за употреба лъжица, изчистен и масивен прибор. Елегантен прибор за употреба в различни видове обекти, както и за блок маса на хотели. Всички артикули от серията можете да намерите тук ELEGANT КитайМатериал: Неръждаема стоманаРазмер: 12 смТегло: 100 гра..
1.60 лв.
Прибор за основно храненe. Лека и удобна за употреба вилица, изчистен и масивен прибор. Елегантен прибор за употреба в ресторанти, както и за блок маса на висок клас хотели. Всички артикули от серията можете да намерите тук ELEGANT КитайМатериал: Неръждаема стоманаРазмер: 20 смТегло: 100 грамаД..
1.99 лв.
Прибор за основно храненe. Лека и удобна за употреба лъжица, изчистен и масивен прибор. Елегантен прибор за употреба в различни видове обекти, както и за блок маса на хотели. Всички артикули от серията можете да намерите тук ELEGANT КитайМатериал: Неръждаема стоманаРазмер: 20 смТегло: 100 грама..
1.99 лв.
Прибор за основно храненe. Лек и удобен за употреба нож, изчистен и масивен прибор. Елегантен прибор за употреба в различни видове обекти, както и за блок маса на хотели. Всички артикули от серията можете да намерите тук ELEGANT КитайМатериал: Неръждаема стоманаРазмер: 23 смТегло: 100 грамаДебе..
2.30 лв.
Прибор за основно храненe. Лек и удобен за употреба нож за стек, изчистен и масивен прибор. Елегантен прибор за употреба в различни видове обекти, както и за блок маса на хотели. Всички артикули от серията можете да намерите тук ELEGANT КитайМатериал: Неръждаема стоманаРазмер: 23 смТегло: 100 г..
2.50 лв.
Прибор за десерт. Лека и удобна за употреба вилица, изчистен и масивен прибор. Елегантен прибор за употреба в различни видове обекти, както и за блок маса на хотели. Всички артикули от серията можете да намерите тук ELEGANT КитайМатериал: Неръждаема стоманаРазмер: 16 смТегло: 100 грамаДебелина:..
1.80 лв.
Прибор за десерт. Лека и удобна за употреба лъжица, изчистен и масивен прибор. Елегантен прибор за употреба в различни видове обекти, както и за блок маса на хотели. Всички артикули от серията можете да намерите тук ELEGANT КитайМатериал: Неръждаема стоманаРазмер: 16 смТегло: 100 грамаДебелина:..
1.70 лв.
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)