Меню
Количка

Ножове за хранене

Ножове за хранене

Прибор за предястие. Лек и удобен за употреба нож, масивна и изчистена серия. Елегантен прибор за употреба в ресторанти и други видове обекти. Всички артикули от серията можете да намерите тук BOSTON ИталияМатериал: Неръждаема стоманаРазмер: 20 смТегло: 100 грамаДебелина: 2 ммОпаковка: 12 броя ..
3.03 лв.
Прибор за основно храненe. Лек и класически нож за сервиране. Приборите от тази серия, са чудесно допълнение за блок масата на всеки един хотел. Подходящи за употреба в съдомиялна машина. Всички артикули от серията можете да намерите тук Dalper Nueva York Материал: Неръждаема стомана Раз..
5.99 лв.
Прибор за основно храненe. Лек и класически нож за сервиране. Приборите от тази серия, са чудесно допълнение за блок масата на всеки един хотел. Подходящи за употреба в съдомиялна машина. Всички артикули от серията можете да намерите тук DALPER ПортугалияМатериал: Неръждаема стоманаРазмер: 21 с..
3.50 лв.
Прибор за основно храненe. Лек и удобен за употреба нож, масивен с орнаментика върху дръжката. Елегантен прибор за употреба в ресторанти и други видове обекти. Всички артикули от серията можете да намерите тук BAGUETTE ИталияМатериал: Неръждаема стоманаРазмер: 23 смТегло: 100 грамаДебелина: 2 м..
3.40 лв.
Прибор за основно храненe. Масивен и тежък прибор с красив, нестандартен дизайн. Стилен и красив прибор, за употреба във висок клас ресторанти. Всички артикули от серията можете да намерите тук SOLA ШвейцарияМатериал: Неръждаема стоманаРазмер: 24 смТегло: 200 грамаДебелина: 6 ммОпаковка: 12 бро..
16.77 лв.
Прибор за основно храненe. Масивен и тежък прибор с фин дизайн и леко изтънена дръжка. Стилен и красив прибор, за употреба във висок клас ресторанти. Всички артикули от серията можете да намерите тук SOLA ШвейцарияМатериал: Неръждаема стоманаРазмер: 24 смТегло: 200 грамаДебелина: 6.5 ммОпаковка..
7.50 лв.
Прибор за основно храненe. Масивен и тежък прибор с фин дизайн и леко изтънена дръжка. Стилен и красив прибор, за употреба във висок клас ресторанти. Всички артикули от серията можете да намерите тук FocusМатериал: Неръждаема стоманаРазмер: 21 смТегло: 200 грамаДебелина: 5 ммОпаковка: 12 броя в..
6.99 лв.
Удобен и функционален нож за стек, подходящ за заведения предлагащи разнообразни ястия от месо. Универсалната му форма и високо качество, го правят предпочитан в ресторанти с традиционна и интернационална кухня. Приборите от тази серия, са чудесно допълнение и за блок масата на всеки един хотел. По..
6.50 лв.
Прибор за сервиране на риба. Масивен и тежък прибор с фин дизайн и леко изтънена дръжка. Стилен и красив прибор, за употреба във висок клас ресторанти. Всички артикули от серията можете да намерите тук SOLA ШвейцарияМатериал: Неръждаема стоманаРазмер: 21 смТегло: 200 грамаДебелина: 6.5 ммОпаков..
6.47 лв.
Прибор за основно храненe. Лек и класически нож за сервиране . Приборите от тази серия, са чудесно допълнение за блок масата на всеки един хотел. Подходящи за употреба в съдомиялна машина. Всички артикули от серията можете да намерите тук DALPER ПортугалияМатериал: Неръждаема стоманаРазмер: 17 ..
2.50 лв.
Прибор за предястия. Лек и удобен за употреба нож, изчистен и класически дизайн. Елегантен прибор за употреба в ресторанти, както и за блок маса на висок клас хотели. Всички артикули от серията можете да намерите тук OMEGA ГърцияМатериал: Неръждаема стоманаРазмер: 20 смТегло: 100 грамаДебелина:..
2.99 лв.
Прибор за предястие, лек и с класическа форма. Приборите от тази серия, са чудесно допълнение за блок масата на всеки един хотел. Подходящи за употреба в съдомиялна машина. Всички артикули от серията можете да намерите тук Dalper Nueva York Материал: Неръждаема стомана Размер: 19 см Тег..
5.15 лв.
Показва 1 до 12 от 19 (2 страници)