Меню
Количка

Omega

Серията Omega са висококачествени прибори от неръждаема стомана 18/10. Елегантни и в същото време изчистена серия прибори, са чудесно допълнение към интериора на всяко едно заведение. Леки и удобни за ползване от клиенти. Подходящи за употреба в съдомиална машина.


Лъжица 18 см за предястие - OMEGA
Online Only
Прибор за предястия. Лека и удобна за употреба лъжица, изчистен и класически дизайн. Елегантен прибор за употреба в ресторанти, както и за блок маса на висок клас хотели. Всички артикули от серията можете да намерите тук OMEGA ГърцияМатериал: Неръждаема стоманаРазмер: 18 смТегло: 100 грамаДебел..
2.10 лв.
Прибор за предястия. Лека и удобна за употреба вилица, изчистен и класически дизайн. Елегантен прибор за употреба в ресторанти, както и за блок маса на висок клас хотели. Всички артикули от серията можете да намерите тук OMEGA ГърцияМатериал: Неръждаема стоманаРазмер: 18 смТегло: 100 грамаДебел..
2.10 лв.
Прибор за предястия. Лек и удобен за употреба нож, изчистен и класически дизайн. Елегантен прибор за употреба в ресторанти, както и за блок маса на висок клас хотели. Всички артикули от серията можете да намерите тук OMEGA ГърцияМатериал: Неръждаема стоманаРазмер: 20 смТегло: 100 грамаДебелина:..
2.99 лв.
Прибор за основно храненe. Лека и удобна за употреба вилица, изчистен и класически дизайн. Елегантен прибор за употреба в ресторанти, както и за блок маса на висок клас хотели. Всички артикули от серията можете да намерите тук OMEGA ГърцияМатериал: Неръждаема стоманаРазмер: 20 смТегло: 100 грам..
2.80 лв.
Прибор за основно храненe. Лека и удобна за употреба лъжица, изчистен и класически дизайн. Елегантен прибор за употреба в ресторанти, както и за блок маса на висок клас хотели. Всички артикули от серията можете да намерите тук OMEGA ГърцияМатериал: Неръждаема стоманаРазмер: 20 смТегло: 100 грам..
2.80 лв.
Прибор за основно храненe. Лек и удобен за употреба нож, изчистен и класически дизайн. Елегантен прибор за употреба в ресторанти, както и за блок маса на висок клас хотели. Всички артикули от серията можете да намерите тук OMEGA ГърцияМатериал: Неръждаема стоманаРазмер: 23 смТегло: 150 грамаДеб..
3.50 лв.
Прибор за десерт. Лека и удобна за употреба вилица, изчистен и класически дизайн. Елегантен прибор за употреба в ресторанти, както и за блок маса на висок клас хотели. Всички артикули от серията можете да намерите тук OMEGA ГърцияМатериал: Неръждаема стоманаРазмер: 16 смТегло: 100 грамаДебелина..
1.80 лв.
Прибор за десерт. Лека и удобна за употреба лъжица, изчистен и класически дизайн. Елегантен прибор за употреба в ресторанти, както и за блок маса на висок клас хотели. Всички артикули от серията можете да намерите тук OMEGA ГърцияМатериал: Неръждаема стоманаРазмер: 16 смТегло: 100 грамаДебелина..
1.80 лв.
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)