Меню
Количка

Tramontina

Tramontina е световно известна бразилска марка, производител на висококачествени прибори за хранене от различен тип. Продуктите серия Polywood на Tramontina са устойчиви на удар, топлина и измиване в съдомиална машина.Подходящи за интензивна професионална употреба.

Прибор за основно храненe. Лека и удобна вилица с дървена тъмно червена дръжка. Елегантен прибор за употреба в различни видове обекти, ресторанти и механи. Подходящ за употреба в съдомиялна машина. Всички артикули от серията можете да намерите тук TRAMONTINA БразилияМатериал: Неръждаема стомана..
4.30 лв.
Прибор за основно храненe. Лека и удобна лъжица с дървена тъмно червена дръжка. Елегантен прибор за употреба в различни видове обекти, ресторанти и механи. Подходящ за употреба в съдомиялна машина. Всички артикули от серията можете да намерите тук TRAMONTINA БразилияМатериал: Неръждаема стомана..
4.30 лв.
Прибор за основно храненe. Лек и удобен нож с дървена тъмно червена дръжка. Елегантен прибор за употреба в различни видове обекти, ресторанти и механи. Подходящ за употреба в съдомиялна машина. Всички артикули от серията можете да намерите тук TRAMONTINA БразилияМатериал: Неръждаема стоманаРазм..
4.99 лв.
Прибор за основно храненe. Лек и удобен нож за стек с дървена тъмно червена дръжка. Елегантен прибор за употреба в различни видове обекти, ресторанти и механи. Подходящ за употреба в съдомиялна машина. Всички артикули от серията можете да намерите тук TRAMONTINA БразилияМатериал: Неръждаема сто..
6.00 лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)