Меню
Количка

YAMATO

Серията YAMATO са висококачествени прибори от неръждаема стомана 18/10. Изключително здрави с тънка и елегантна дръжка приборите са чудесно допълнение към интериора и масата на висок клас заведения.Подходящи за употреба в съдомиална машина.
Прибор за сервиране от  неръждаема стомана.Лъжицата е стилна и елегантна, подходяща за висок клас ресторанти.С по изтънена дръжка ,подходяща за употреба в съдомиална машина.Материал - Неръждаема стоманаРазмер- 190смДебелина -3мм12бр в кашон..
2.95 лв.
Прибор за сервиране от  неръждаема стомана.Вилицата е стилна и елегантна, подходяща за висок клас ресторанти.С по изтънена дръжка ,подходяща за употреба в съдомиална машина.Материал - Неръждаема стоманаРазмер- 191смДебелина -3мм12бр в кашон..
2.95 лв.
Прибор за сервиране от  неръждаема стомана Ножът с нестандартна форма  е стилен и елегантен, подходящ за висок клас ресторанти.С по изтънена дръжка ,подходяща за употреба в съдомиална машина.Материал - Неръждаема стоманаРазмер- 215смДебелина -3мм12бр в кашон..
3.99 лв.
Прибор за десерт от  неръждаема стомана.Вилицата е стилна и елегантна, подходяща за висок клас ресторанти.С по изтънена дръжка ,подходяща за употреба в съдомиална машина.Материал - Неръждаема стоманаРазмер- 149смДебелина -3мм12бр в кашон..
1.98 лв.
Прибор за сервиране от  неръждаема стомана.Лъжичката е стилна и елегантна, подходяща за висок клас ресторанти.С по изтънена дръжка ,подходяща за употреба в съдомиална машина.Материал - Неръждаема стоманаРазмер- 133смДебелина -3мм12бр в кашон..
1.98 лв.
Прибор за сервиране от  неръждаема стомана.Лъжичката е стилна и елегантна, подходяща за висок клас ресторанти.С по изтънена дръжка ,подходяща за употреба в съдомиална машина.Материал - Неръждаема стоманаРазмер- 102смДебелина -3мм12бр в кашон..
1.59 лв.
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)