Меню
Количка

Yamato

Серията Yamato са висококачествени прибори за хранене от неръждаема стомана 18/10. Изключително здрави с тънка и елегантна дръжка те са чудесно допълнение към интериора и масата на висок клас заведения. Подходящи за употреба в съдомиална машина.


Прибор за десерт. Лека и удобна за употреба вилица, изчистен дизайн с тънка дръжка. Елегантен прибор за употреба в ресторанти, както и за блок маса на висок клас хотели. Всички артикули от серията можете да намерите тук YAMATO ГърцияМатериал: Неръждаема стоманаРазмер: 16 смТегло: 100 грамаДебел..
2.32 лв.
Прибор за десерт. Лека и удобна за употреба лъжица ,изчистен дизайн с тънка дръжка. Елегантен прибор за употреба в ресторанти, както и за блок маса на висок клас хотели. Всички артикули от серията можете да намерите тук YAMATO ГърцияМатериал: Неръждаема стоманаРазмер: 16 смТегло: 100 грамаДебел..
2.32 лв.
Прибор за сервиране на кафе. Лека и удобна за употреба лъжица ,изчистен дизайн с тънка дръжка. Елегантен прибор за употреба в ресторанти, както и за блок маса на висок клас хотели. Всички артикули от серията можете да намерите тук YAMATO ГърцияМатериал: Неръждаема стоманаРазмер: 12 смТегло: 100..
2.11 лв.
Прибор за основно храненe. Лека и удобна за употреба вилица, изчистен и класически дизайн с тънка дръжка. Елегантен прибор за употреба в ресторанти, както и за блок маса на висок клас хотели. Всички артикули от серията можете да намерите тук YAMATO ГърцияМатериал: Неръждаема стоманаРазмер: 20 с..
2.75 лв.
Прибор за основно храненe. Лека и удобна за употреба лъжица, изчистен и класически дизайн с тънка дръжка. Елегантен прибор за употреба в ресторанти, както и за блок маса на висок клас хотели. Всички артикули от серията можете да намерите тук YAMATO ГърцияМатериал: Неръждаема стоманаРазмер: 20 с..
2.75 лв.
Прибор за основно храненe. Лек и удобен за употреба нож ,изчистен и нестандартен дизайн с тънка дръжка. Елегантен прибор за употреба в ресторанти, както и за блок маса на висок клас хотели. Всички артикули от серията можете да намерите тук YAMATO ГърцияМатериал: Неръждаема стоманаРазмер: 23 смТ..
3.50 лв.
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)