Меню
Количка

ПРОФЕСИОНАЛНА КУХНЯ

Кухнята -може би най-важния компонент за развитието и доброто име на едно заведение.Можете да имате страхотен интериор или дизайн перфектен персонал ,но кухнята ви изкарва печалбата ,тя е сърцето на всеки ресторант.За да се приготви едно ястие е много важно в какво се приготвя ,нещо което се подценява от голям процент от собствениците на заведения.Затова ви предлагаме разнообразие от артикули за всяка една кухня.
Капак за плитка тенджера от неръждаема стомана.Материал - Неръждаема стомана 18/10Размер - 24см..
19.50 лв.
Капак за плитка тенджера от неръждаема стомана.Материал - Неръждаема стомана 18/10Размер - 28см..
31.04 лв.
Капак за плитка тенджера от неръждаема стомана.Материал - Неръждаема стомана 18/10Размер - 32см..
45.36 лв.
Капак за тенджера от неръждаема стомана.Материал - Неръждаема стомана 18/10Размер - 36см..
54.00 лв.
Капак за тенджера от неръждаема стомана.Материал - Неръждаема стомана 18/10Размер - 40см..
57.60 лв.
Магнитна лента за поставане на ножове върху нея...
18.99 лв.
Професионален нож гъвкав със сива дръжка.Изработен от неръждаема стомана, лек и удобен за работа както от мъже ,така и от жени готвачи.Чудесен избор за работа в професионална кухня, както e и подходящ за работа от касапи работещи в транжорни.Материал - Неръждаема стоманаРазмер - 17см..
36.99 лв.
Професионален нож за белене със сива дръжка.Изработен от неръждаема стомана, лек и удобен за работа както от мъже ,така и от жени готвачи.Чудесен избор за работа в професионална кухня, както e и подходящ за работа от касапи работещи в транжорни.Материал - Неръждаема стоманаРазмер - 8см..
20.99 лв.
Професионален нож за обезкостяване със сива дръжка.Изработен от неръждаема стомана, лек и удобен за работа както от мъже ,така и от жени готвачи.Чудесен избор за работа в професионална кухня, както e и подходящ за работа от касапи работещи в транжорни.Материал - Неръждаема стоманаРазмер - 18см..
38.99 лв.
Професионален нож за обезкостяване със сива дръжка.Изработен от неръждаема стомана, лек и удобен за работа както от мъже ,така и от жени готвачи.Чудесен избор за работа в професионална кухня, както e и подходящ за работа от касапи работещи в транжорни.Материал - Неръждаема стоманаРазмер - 15см..
34.99 лв.
Професионален нож за филетиране на различни видове риба и меса със сива дръжка.Изработен от неръждаема стомана, лек и удобен за работа както от мъже ,така и от жени готвачи.Чудесен избор за работа в професионална кухня, както e и подходящ за работа от касапи работещи в транжорни.Материал - Неръждаем..
44.99 лв.
Професионален нож за фино рязане със сива дръжка.Изработен от неръждаема стомана, лек и удобен за работа както от мъже ,така и от жени готвачи.Чудесен избор за работа в професионална кухня, както e и подходящ за работа от касапи работещи в транжорни.Материал - Неръждаема стоманаРазмер - 36см..
58.99 лв.
Показва 1 до 12 от 281 (24 страници)