Меню
Количка

ТИГАНИ

 ТИГАНИ

Brand: PUJADAS
Професионален дълбок тиган черен.Висококачествено незалепващо покритие с дебелина на стената 4мм.За работа в професионална кухня на ток,газ и индукция.Материал - АлуминийРазмер - 30смНезалепващо покритие..
119.99 лв.
Brand: PUJADAS
Професионален дълбок тиган черен.Висококачествено незалепващо покритие с дебелина на стената 4мм.За работа в професионална кухня на ток,газ и индукция.Материал - АлуминийРазмер -28смНезалепващо покритие..
129.99 лв.
Професионален  тиган за палачинки направен от солидно алуминиево тяло, с уселено 4-слойно незалепващо покритие.Стоманена дръжка с дупка за окачване.Лек и удобен за употреба в професионална кухня.Материал - АлуминийРазмер - 25смНезалепващо покритие..
74.99 лв.
Brand: PUJADAS
Професионален тиган за приготвяне ня риба квадратен.Дебелина на стената 4мм. Лек и удобен за употреба в професионална кухня за работа на ток и газ.Материал - АлуминийРазмер - 38х26смНезалепващо покритие..
92.50 лв.
Brand: PUJADAS
Алуминиев  тиган с дебелина на тялото 4мм,за работа на ток,газ и индукция.С незалепващо покритие за употреба в професионална кухня.Материал - АлуминийРазмер - 28смНезалепващо покритие..
65.00 лв.
Brand: PUJADAS
Алуминиев  тиган с дебелина на тялото 4мм,за работа на ток,газ и индукция.С незалепващо покритие за употреба в професионална кухня.Материал - АлуминийРазмер - 32смНезалепващо покритие..
74.99 лв.
Brand: PUJADAS
Професионален тиган черен.Дебелина на стената 4мм.Много устойчив на изкривявяне като равномерно разпределя топлината върху цялата си площ.За работа в професионална кухня на ток,газ и индукция.Материал - АлуминийРазмер - 28смНезалепващо покритие..
90.00 лв.
Brand: PUJADAS
Професионален тиган черен.Дебелина на стената 4мм.Много устойчив на изкривяане, както равномерно разпределя топлината върху цалата му площ.За работа на ток ,газ и индукция.Материал - АлуминийРазмер - 30смНезалепващо покритие..
95.00 лв.
Brand: PUJADAS
Професионален тиган черен.Дебелина на стената 4мм.Много устойчив на изкривявяне като равномерно разпределя топлината върху цялата си площ.За работа в професионална кухня на ток,газ и индукция.Материал - АлуминийРазмер - 24смНезалепващо покритие..
79.50 лв.
Brand: PUJADAS
Алуминиев тиган ERGOS. Устойчиви против изкривяване за работа на ток и газ.Дебелина на стената 4мм за работа в професионална кухня.Материал - АлуминийРазмер - 24смНезалепващо покритие..
39.90 лв.
Brand: PUJADAS
Професионален алуминиев тиган за работа на ток и газ.Многопластово покритие с дебелина 4мм.Удобни за работа и устойчиви на изкривяване.Чудесно допълнение към всяка Професионална кухня.Материал - АлуминийРазмер - 26смНезалепващо покритие..
55.00 лв.
Brand: PUJADAS
Професионален алуминиев тиган за работа на ток и газ.Многопластово покритие с дебелина 4мм.Удобни за работа и устойчиви на изкривяване.Чудесно допълнение към всяка Професионална кухня.Материал - АлуминийРазмер - 28смНецалепващо покритие..
60.00 лв.
Показва 1 до 12 от 39 (4 страници)