Меню
Количка

ТИГАНИ

 ТИГАНИ

Професионален тиган изработен от неръждаема стомана 18/10.Подходящ за работа и на ток,газ и керамични котлони.Дръжката е ергономична и устойчива на топлина.Трислойно капсуловано сандвич дъно.Материал - Неръждаема стоманаРазмер - 28смНезалепващо покритие..
77.00 лв.
Тиган професионален 32см-BRIO
-20 %
Brand: BRIO Vertex
Алуминиев професионален тиган с незалепващо покритие за работа на ток газ .Дебелина на тялото 4мм с дълга дръжка от неръждаема стомана.Лек и удобен за работа в професионална кухня.Подходящ също така за фурна  при температура  до 260 градуса!Материал - АлуминийРазмер - 32смНезалепващо покри..
38.40 лв. 48.00 лв.
Професионален тиган изработен от неръждаема стомана 18/10.Подходящ за работа и на ток,газ и керамични котлони.Дръжката е ергономична и устойчива на топлина.Трислойно капсуловано сандвич дъно.Материал - Неръждаема стоманаРазмер -32смНезалепващо покритие..
97.36 лв.
 Тиган професионален 28см- BRIO
-20 % Налично
Brand: BRIO Vertex
Алуминиев тиган с три слойно покритие и висока устойчивост на надрасквания.Дебелината на тялото 4мм и продълговата дръжка от неръждаема стомана.Лек и удобен за ползване в Професионална кухня.За работа на ток и газ.Материал - АлуминийРазмер - 28смНезалепващо покритие..
34.00 лв. 42.50 лв.
Brand: BRIO Vertex
Професионален тиган за употреба в професионална кухня,с незалепващо покритие с удобна нитована дръжка от висококачествена стомана.За работа на ток и газ.-Материал-Алуминий-Размер-26см-Ток и газ..
36.30 лв.
Професионален тиган изработен от неръждаема стомана 18/10.Подходящ за работа и на ток,газ и керамични котлони.Дръжката е ергономична и устойчива на топлина.Трислойно капсуловано сандвич дъно.Материал - Неръждаема стоманаРазмер - 36смНезалепващо покритие..
145.00 лв.
Brand: BRIO Vertex
Професионален тиган за употреба в професионална кухня,с незалепващо покритие с удобна нитована дръжка от висококачествена стомана.За работа на ток и газ.-Материал-Алуминий-Размер-28см-Ток и газ..
39.90 лв.
Алуминиев УОК тиган от неръждаема стомана.Подходящ за работа на ток,газ и индукция.За работа в професионална кухня като нашите клиенти го ползват мното в тип Азиатски ресторанти.Материал - неръждаема стоманаРазмер - 28смНезалепващо покритие..
54.99 лв.
Тиган дълбок от неръждаема стомана 18/10  за употреба в професионална кухня.Тигана е подходящ за работа на ток,газ и индукция.Дръжката е ергономична и топлоустойчива.Материал - Неръждаема стоманаРазмер -24смНезалепващо покритие..
69.99 лв.
Тиган SMARTLON-non-stick-ф30см
Доставка до 2-3 дни
Brand: BRIO Vertex
Професионален тиган за употреба в професионална кухня,с незалепващо покритие с удобна нитована дръжка от висококачествена стомана.За работа на ток и газ.-Материал-Алуминий-Размер-30см-Ток и газ..
42.90 лв.
Тиган SMARTLON-non-stick-ф32см
Доставка до 2-3 дни
Brand: BRIO Vertex
Професионален тиган за употреба в професионална кухня,с незалепващо покритие с удобна нитована дръжка от висококачествена стомана.За работа на ток и газ.-Материал-Алуминий-Размер-32см-Ток и газ..
43.99 лв.
Brand: PUJADAS
Професионален дълбок тиган черен.Висококачествено незалепващо покритие с дебелина на стената 4мм.За работа в професионална кухня на ток,газ и индукция.Материал - АлуминийРазмер - 30смНезалепващо покритие..
108.00 лв.
Показва 1 до 12 от 37 (4 страници)