Меню
Количка

Алуминиеви тигани

Алуминиеви тигани

Тиган професионален 32см-BRIO
-20 %
Brand: BRIO Vertex
Алуминиев професионален тиган с незалепващо покритие за работа на ток газ .Дебелина на тялото 4мм с дълга дръжка от неръждаема стомана.Лек и удобен за работа в професионална кухня.Подходящ също така за фурна  при температура  до 260 градуса!Материал - АлуминийРазмер - 32смНезалепващо покри..
38.40 лв. 48.00 лв.
 Тиган професионален 28см- BRIO
-20 % Налично
Brand: BRIO Vertex
Алуминиев тиган с три слойно покритие и висока устойчивост на надрасквания.Дебелината на тялото 4мм и продълговата дръжка от неръждаема стомана.Лек и удобен за ползване в Професионална кухня.За работа на ток и газ.Материал - АлуминийРазмер - 28смНезалепващо покритие..
34.00 лв. 42.50 лв.
Brand: BRIO Vertex
Професионален тиган за употреба в професионална кухня,с незалепващо покритие с удобна нитована дръжка от висококачествена стомана.За работа на ток и газ.-Материал-Алуминий-Размер-26см-Ток и газ..
36.30 лв.
Brand: BRIO Vertex
Професионален тиган за употреба в професионална кухня,с незалепващо покритие с удобна нитована дръжка от висококачествена стомана.За работа на ток и газ.-Материал-Алуминий-Размер-28см-Ток и газ..
39.90 лв.
Тиган SMARTLON-non-stick-ф30см
Доставка до 2-3 дни
Brand: BRIO Vertex
Професионален тиган за употреба в професионална кухня,с незалепващо покритие с удобна нитована дръжка от висококачествена стомана.За работа на ток и газ.-Материал-Алуминий-Размер-30см-Ток и газ..
42.90 лв.
Тиган SMARTLON-non-stick-ф32см
Доставка до 2-3 дни
Brand: BRIO Vertex
Професионален тиган за употреба в професионална кухня,с незалепващо покритие с удобна нитована дръжка от висококачествена стомана.За работа на ток и газ.-Материал-Алуминий-Размер-32см-Ток и газ..
43.99 лв.
Brand: PUJADAS
Професионален дълбок тиган черен.Висококачествено незалепващо покритие с дебелина на стената 4мм.За работа в професионална кухня на ток,газ и индукция.Материал - АлуминийРазмер - 30смНезалепващо покритие..
108.00 лв.
Brand: PUJADAS
Професионален дълбок тиган черен.Висококачествено незалепващо покритие с дебелина на стената 4мм.За работа в професионална кухня на ток,газ и индукция.Материал - АлуминийРазмер -28смНезалепващо покритие..
99.00 лв.
Brand: BRIO Vertex
Професионален тиган за работа в професионална кухня на ток,газ и  индукция.Тигана е с многослойно незалепващо покритие,удобна нитована дръжка от висококачествена стомана AISI 304.-Материал- Неръждаема стомана-Размер-28см-Индукция..
54.80 лв.
Brand: BRIO Vertex
Професионален тиган за работа в професионална кухня на ток,газ и  индукция.Тигана е с многослойно незалепващо покритие,удобна нитована дръжка от висококачествена стомана AISI 304.-Материал- Неръждаема стомана-Размер-30см-Индукция..
61.00 лв.
Brand: BRIO Vertex
Професионален тиган за работа в професионална кухня на ток,газ и  индукция.Тигана е с многослойно незалепващо покритие,удобна нитована дръжка от висококачествена стомана AISI 304.-Материал- Неръждаема стомана-Размер-32см-Индукция..
65.90 лв.
Brand: BRIO Vertex
Професионален тиган плитък за работа на ток и газ.Размерът на тигана е подходящ за направата на омлет.Алуминиево дъно с многослойно незалепващо покритие.-Материал-Алуминий-Размер-28см-Ток и газ..
36.30 лв.
Показва 1 до 12 от 32 (3 страници)