Меню
Количка

Тигани от неръждаема стомана

Тигани от неръждаема стомана

Професионален тиган изработен от неръждаема стомана 18/10.Подходящ за работа и на ток,газ и керамични котлони.Дръжката е ергономична и устойчива на топлина.Трислойно капсуловано сандвич дъно.Материал - Неръждаема стоманаРазмер - 28смНезалепващо покритие..
99.98 лв.
Професионален тиган изработен от неръждаема стомана 18/10.Подходящ за работа и на ток,газ и керамични котлони.Дръжката е ергономична и устойчива на топлина.Трислойно капсуловано сандвич дъно.Материал - Неръждаема стоманаРазмер - 36смНезалепващо покритие..
119.34 лв.
Професионален тиган изработен от неръждаема стомана 18/10.Подходящ за работа и на ток,газ и керамични котлони.Дръжката е ергономична и устойчива на топлина.Трислойно капсуловано сандвич дъно.Материал - Неръждаема стоманаРазмер -32смНезалепващо покритие..
122.00 лв.
Алуминиев УОК тиган от неръждаема стомана.Подходящ за работа на ток,газ и индукция.За работа в професионална кухня като нашите клиенти го ползват мното в тип Азиатски ресторанти.Материал - неръждаема стоманаРазмер - 28смНезалепващо покритие..
75.50 лв.
Тиган дълбок от неръждаема стомана 18/10  за употреба в професионална кухня.Тигана е подходящ за работа на ток,газ и индукция.Дръжката е ергономична и топлоустойчива.Материал - Неръждаема стоманаРазмер -24смНезалепващо покритие..
59.99 лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)