Меню
Количка

Тигани от неръждаема стомана

Тигани от неръждаема стомана

Професионален тиган изработен от неръждаема стомана 18/10.Подходящ за работа и на ток,газ и керамични котлони.Дръжката е ергономична и устойчива на топлина.Трислойно капсуловано сандвич дъно.Материал - Неръждаема стоманаРазмер - 28смНезалепващо покритие..
97.87 лв.
Професионален тиган изработен от неръждаема стомана 18/10.Подходящ за работа и на ток,газ и керамични котлони.Дръжката е ергономична и устойчива на топлина.Трислойно капсуловано сандвич дъно.Материал - Неръждаема стоманаРазмер -32смНезалепващо покритие..
123.75 лв.
Професионален тиган изработен от неръждаема стомана 18/10.Подходящ за работа и на ток,газ и керамични котлони.Дръжката е ергономична и устойчива на топлина.Трислойно капсуловано сандвич дъно.Материал - Неръждаема стоманаРазмер - 36смНезалепващо покритие..
184.31 лв.
Алуминиев УОК тиган от неръждаема стомана.Подходящ за работа на ток,газ и индукция.За работа в професионална кухня като нашите клиенти го ползват мното в тип Азиатски ресторанти.Материал - неръждаема стоманаРазмер - 28смНезалепващо покритие..
69.90 лв.
Тиган дълбок от неръждаема стомана 18/10  за употреба в професионална кухня.Тигана е подходящ за работа на ток,газ и индукция.Дръжката е ергономична и топлоустойчива.Материал - Неръждаема стоманаРазмер -24смНезалепващо покритие..
88.96 лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)