Меню
Количка

АКСЕСОАРИ ЗА КУХНЯ

АКСЕСОАРИ ЗА КУХНЯ

Професионална горелка за употреба при приготвянето на различни видове десерти и други ястия.За употреба в сладкарството и професионални кухни.Горелката не се пробава пълна!!!..
76.98 лв.
Плик за пош силиконов подходящ за употреба от служители в производството на различни видове сладки и за употреба в професионална кухня.Материал - СиликонРазмер - 40см..
19.56 лв.
Професионална силиконова четка за работа от майстор-сладкари и употреба в професионална кухня...
13.00 лв.
Количка на колелца за сервиране и отсервиране на 3 нива. Подходяща за употреба в ресторант-хотел за големи събития или блок маса в големи хотели.материал - Поликарбонат и полистилен..
782.97 лв.
Професионален нож Касапски със сива дръжка.Изработен от неръждаема стомана, лек и удобен за работа както от мъже ,така и от жени готвачи.Чудесен избор за работа в професионална кухня, както e и подходящ за работа от касапи работещи в транжорни.Материал - Неръждаема стоманаРазмер - 30см..
78.29 лв.
 Професионална полиетиленова дъска за употреба в професионална кухня. Здрави и издръжливи, не абсорбират влага и течности, не задържат миризми.  Дъските са със сертификат по изисквания на ХАСЕП. Бялата дъска е универсална за всички хранителни продукти. Всички модели на дъските можете да ви..
30.00 лв.
Професионална полипропиленова кутия за съхранение на хранителни продукти. Удобна за ползване в професионална кухня, за съхранение на заготовки и други продукти. Кутията върви с капак и странични щипки за затваряне. Безопасна при допир с храна, с възможност за издаване на сертификат от производител п..
2.99 лв.
Показва 1 до 12 от 77 (7 страници)