Меню
Количка

Дъски

Дъски

Полиетиленова дъска за употреба в професионална кухня.Здрави и издръжливи, не абсорбират влага и течности, не задържат миризми.Дъските са сертифицирани по изисквания на ХАСЕП.Бялата дъска е за печива и млечни продукти.Материал - ПолиетиленРазмер - 300х450мм..
30.00 лв.
Полиетиленова дъска за употреба в професионална кухня.Здрави и издръжливи, не абсорбират влага и течности, не задържат миризми.Дъските са сертифицирани по изисквания на ХАСЕП.Жълтата дъска е за сурови меса от домашни птици.Материал - ПолиетиленРазмер - 300х450мм..
30.00 лв.
Полиетиленова дъска за употреба в професионална кухня.Здрави и издръжливи, не абсорбират влага и течности, не задържат миризми.Дъските са сертифицирани по изисквания на ХАСЕП.Зелената дъска е за рязане на плодове и зеленчуциМатериал - ПолиетиленРазмер - 300х450мм..
30.00 лв.
Полиетиленова дъска за употреба в професионална кухня.Здрави и издръжливи, не абсорбират влага и течности, не задържат миризми.Дъските са сертифицирани по изисквания на ХАСЕП.Кафявата дъска е за готвени меса.Материал - ПолиетиленРазмер - 300х450мм..
30.00 лв.
Полиетиленова дъска за употреба в професионална кухня.Здрави и издръжливи, не абсорбират влага и течности, не задържат миризми.Дъските са сертифицирани по изисквания на ХАСЕП.Синята дъска е за сурова риба.Материал - ПолиетиленРазмер - 300х450мм..
30.00 лв.
Полиетиленова дъска за употреба в професионална кухня.Здрави и издръжливи, не абсорбират влага и течности, не задържат миризми.Дъските са сертифицирани по изисквания на ХАСЕП.Червената дъска е за сурови меса.Материал - ПолиетиленРазмер - 300х450мм..
30.00 лв.
Полиетиленова дъска за употреба в професионална кухня.Здрави и издръжливи, не абсорбират влага и течности, не задържат миризми.Дъските са сертифицирани по изисквания на ХАСЕП.Бялата дъска е за печива и млечни продукти.Материал - ПолиетиленРазмер - 380х500мм..
39.14 лв.
Полиетиленова дъска за употреба в професионална кухня.Здрави и издръжливи, не абсорбират влага и течности, не задържат миризми.Дъските са сертифицирани по изисквания на ХАСЕП.Жълтата дъска е за сурови меса от домашни птици.Материал - ПолиетиленРазмер - 380х500мм..
39.14 лв.
Полиетиленова дъска за употреба в професионална кухня.Здрави и издръжливи, не абсорбират влага и течности, не задържат миризми.Дъските са сертифицирани по изисквания на ХАСЕП.Зелената дъска е за рязане на плодове и зеленчуциМатериал - ПолиетиленРазмер - 380х500мм..
39.14 лв.
Полиетиленова дъска за употреба в професионална кухня.Здрави и издръжливи, не абсорбират влага и течности, не задържат миризми.Дъските са сертифицирани по изисквания на ХАСЕП.Кафявата дъска е за готвени меса.Материал - ПолиетиленРазмер - 380х500мм..
39.14 лв.
Полиетиленова дъска за употреба в професионална кухня.Здрави и издръжливи, не абсорбират влага и течности, не задържат миризми.Дъските са сертифицирани по изисквания на ХАСЕП.Синята дъска е за сурова риба.Материал - ПолиетиленРазмер -  380х500мм..
39.14 лв.
Полиетиленова дъска за употреба в професионална кухня.Здрави и издръжливи, не абсорбират влага и течности, не задържат миризми.Дъските са сертифицирани по изисквания на ХАСЕП.Червената дъска е за сурови меса.Материал - ПолиетиленРазмер - 380х500мм..
39.14 лв.
Показва 1 до 12 от 12 (1 страници)