Меню
Количка

Сладкарство

Сладкарство

Професионална горелка за употреба при приготвянето на различни видове десерти и други ястия.За употреба в сладкарството и професионални кухни.Горелката не се пробава пълна!!!..
76.98 лв.
Плик за пош силиконов подходящ за употреба от служители в производството на различни видове сладки и за употреба в професионална кухня.Материал - СиликонРазмер - 40см..
19.56 лв.
Професионална силиконова четка за работа от майстор-сладкари и употреба в професионална кухня...
13.00 лв.
Професионалена торба за пош еднократна употреба,бяла.За употреба от майстор-сладкари и работа в професионална кухня.Размер - 40см..
0.00 лв.
Професионалена торба за пош еднократна употреба,бяла.За употреба от майстор-сладкари и работа в професионална кухня.Размер - 50см..
0.00 лв.
Кутия за пош за еднократна употреба.Гладък вътрешен слой за лесно отваряне и пълнене на продукта,който може да се плъзга лесно без да се насилва.Здрав 3-слоен филм,устойчив на топлина.Максимална препоръчителна температура 100 градуса.За работа в производство и професионална кухня.размер - 45см..
52.20 лв.
Кутия за пош за еднократна употреба.Гладък вътрешен слой за лесно отваряне и пълнене на продукта,който може да се плъзга лесно без да се насилва.Здрав 3-слоен филм,устойчив на топлина.Максимална препоръчителна температура 100 градуса.За работа в производство и професионална кухня.размер - 55см..
58.72 лв.
Brand: BRIO Vertex
Кръгла форма за направата на кекс с падащо дъно от въглеродна стомана с незалепващо покритие.Подходящ артикул за производство и професионална кухня.Материал - СтоманаРазмер 26см..
0.00 лв.
Метални накрайници различни форми и видове за сладкарски пош...
0.00 лв.
IBILI-Сифон за сметана-бял
Доставка до 2-3 дни
Професионален сифон бял за сметана.За употреба в производства и професионална кухня.Материал - МеталВместимост- 500мл..
0.00 лв.
Показва 1 до 12 от 13 (2 страници)