Меню
Количка

Сладкарство

Сладкарство

Сладкарство

Поднос за торта -  подходящ за презентиране на торти, десерти и печива в сладкарници и пекарни. Може да се използва за излагане на различни продукти и на блок маса в хотели. Още продукти от същата категория можете да видите тук: APS ГерманияМатериал: пластмасаРазмер: Ф30 смТегло: 500 грама..
78.11 лв.
Поднос за торта с два капака -  подходящ за презентиране на торти, десерти и печива в сладкарници и пекарни. Може да се използва за излагане на различни продукти и на блок маса в хотели. Още продукти от същата категория можете да видите тук: APS ГерманияМатериал: пластмасаРазмер: Ф30 смТег..
58.61 лв.
Поднос за торта без капак -  подходящ за презентиране на торти, десерти и печива в сладкарници и пекарни. Може да се използва за излагане на различни продукти и на блок маса в хотели. Още продукти от същата категория можете да видите тук: APS ГерманияМатериал: пластмасаРазмер: Ф30 смТегло:..
59.57 лв.
Поднос за сервиране с основа за Roll Top капак  -  подходящ за презентиране на торти, десерти и печива в сладкарници и пекарни. Може да се използва за излагане на различни продукти и на блок маса в хотели. Още продукти от същата категория можете да видите тук: APS ГерманияМатериал: пл..
142.88 лв.
Професионална горелка на газ за работа в професионална кухня за приготвянето на различни видове десерти и други ястия.Материал - Неръждаема стоманаРазмер - 13 смВ опаковка - 1 бройПроизводител -IBILI ИспанияАко си бизнес клиент и търсиш оборудване за своето заведение или хотел, не се колебай да ни с..
47.88 лв.
Правоъгълна форма с 4 отделения за печене на багети и тестени изделия. Подходяща за употреба в професионална кухня, за печене в  конвектомат и професионална фурна. Лека и удобна за употреба и почистване.Материал - ИноксРазмер - 4 секцииВ опаковка - 1 бройПроизводител - IBILI ИспанияАко си бизне..
26.00 лв.
Професионален сифон, бял за сметана. За употреба в професионална кухня, както и за работа и в различни видове пекарни и сладкарници. Лек и удобен за употреба.Материал - ИноксРазмер - 20 смВместимост - 500 млВ опаковка - 1 бройПроизводител - IBILI ИспанияАко си бизнес клиент и търсиш оборудване за св..
107.00 лв.
Метален разтегателен ринг,кръгъл за оформяне на торта. Подходящ за работа както в сладкарници и пекарни, така и за работа в професионална кухня.Материал - ИноксРазмер - 15 смВ опаковка - 1 бройПроизводител - IBILI ИспанияАко си бизнес клиент и търсиш оборудване за своето заведение или хотел, не се к..
20.16 лв.
Brand: BRIO Vertex
Кръгла форма с падащо дъно, подходяща за направата на различни видове тестени десерти. Изработена от неръждаема стомана, лека и удобна за употреба. Всички артикули за сладкарство можете да намерите тук СладкарствоМатериал: неръждаема стомана 18/10Размер: 26 смФорма: КръгОпаковка: 6брПроизводите..
9.99 лв.
Кутия за пош за еднократна употреба. Гладък вътрешен слой за лесно отваряне и пълнене на продукта, който може да се плъзга лесно без да се насилва. Здрав трислоен филм, устойчив на топлина. Максимална препоръчителна температура 100 градуса .За работа в производство и професионална кухня. Всички арти..
29.99 лв.
Кутия за пош за еднократна употреба. Гладък вътрешен слой за лесно отваряне и пълнене на продукта, който може да се плъзга лесно без да се насилва. Здрав трислоен филм, устойчив на топлина. Максимална препоръчителна температура 100 градуса .За работа в производство и професионална кухня. Всички арти..
34.78 лв.
 Пош за многократна употреба. Гладък вътрешен слой за лесно отваряне и пълнене на продукта, който може да се плъзга лесно без да се насилва. Здрав трислоен филм, устойчив на топлина. Максимална препоръчителна температура 100 градуса .За работа в производство и професионална кухня. Всички артику..
39.40 лв.
Показва 1 до 12 от 15 (2 страници)